KÄRLEKSASTRO JULI

 
 
Väduren
Under den här perioden kommer din lekfulla och äventyrslystna sida fram ännu mer kära Vädur. Du och din älskling kan dra på en kortare resa som får er att släppa loss totalt och bli kära på nytt. Det finns en risk att du känner dig pressad om din andra hälft vill prata lite mer om framtiden än vad du själv vill. Säg som du känner, att det kan bli tal om den biten längre fram men att du vill satsa på festligheter istället. Som singel kan du mycket väl träffa någon i trakten där du bor, via vänner eller genom bekanta, på resande fot eller i någon annan mer social miljö så som konserter eller festivaler. Det flirtas mycket och det känns som att du gärna roar dig och testar dig fram än bli superseriös med någon för tillfället.
 
Oxen
Nu är det viktigt att du och din älskling passar på att ha roligt tillsammans och kanske drar iväg på mindre aktiviteter, kortare resor och spontana nöjen. Under den här perioden kommer det också komma på tal om framtida mål och nu har ni möjlligheten att verkligen gemensamt planera inför den. Checka av att ni har samma prioriteringar och vill åt samma håll. Är du singel träffar du lättast på någon via dina bekanta, på fester eller i närheten av där du faktiskt bor, på de lokala ställena. Du vet vad du söker och du vet ditt värde kära Oxe. Dejtar du kan det bli tal om att dra saken vidare eller i alla fall kolla läget vart ni står. Du tillåter inte att någon leker med dina känslor.
 
Tvillingarna
Detta är en superbra kärleksmånad för dig kära Tvilling, särskilt när det kommer till att känna sig uppskattad och älskad. Du och din älskling kan verkligen njuta av varandra och dra iväg på lite mer lyxiga äventyr eller spendera pengar på fina restauranger och spa. Se till att ha koll på er budget och att ni är överens om vad ni ska lägga era resurser på. Är du singel kan du nu gotta dig i all uppmärksamhet och att få vara i rampljuset. Det är en underbar tid för att dejta och träffa olika sorters människor. Hoppa inte på första bästa utan se dig omkring och ta för dig. Även om du vill ha svar och veta något om framtiden så är det allra bästa du kan göra att följa flödet och se vad som händer.
 
Kräftan
Under den här perioden kan det vara svårt för dig att se saker klart kära Kräfta. En sak är säker och det är att du ska framhäva dina behov och dina önskningar. Du kan känna dig en aning vilse eller så målar du upp en bild utav din älskling som kanske inte helt stämmer med verkligheten. Mellan dig och din partner kan det också vara lite upp och ner och mest handlar det om ditt eget humör nu. Ta inga förhastade beslut utan fokusera hellre på annat. Som singel kan du träffa på människor som inte helt har samma avsikter som du själv. Någon kan verka alldeles för bra eller ha en baktanke med något. Om du bara vill ha kul kommer du kunna ta för dig eftersom du är attraktiv och mycket tilldragande.
 
Lejonet
Nu i juli kommer du och din älskling ut i det sociala livet och spendera tid med era vänner, går på fester och tillställningar, engagera er i gemensamma intressen och ser till att ha riktigt skoj! Detta är också ett tillfälle att bryta gamla mönster, släppa taget om negativa grejer eller händelser, men det behöver komma till ytan och det kan till och från bli kämpigt. Om du dejtar någon kan det visa sig att den personen har helt andra avsikter med er relation och du kan lätt bli besviken. Eller så kan du få svårt att bestämma dig för vilken av dina dejter du vill gå längre med och det kan uppstå dramatik. Den ena romanser kan avlösa den andra och du kan också få upp ögonen för en vän.
 
Jungfrun
Under den här kärleksperioden vill du planera och sätta upp mål för framtiden tillsammans med din älskling kära Jungfru. Men, samtidigt har du också ett behov av att få umgås med dina vänner, göra dina egna grejer, gå på fester och vara social. Det kan innebära att ni gör upp en helt annan plan som passar ert liv bättre, ett friare och mer avslappnat sätt, utforska nya gränser och livskvalitéer. Om du dejtar är detta en utmärkt tid där du inte stannar en sekund längre än att ditt intresse är skyhögt. Det kan uppstå attraktion mellan dig och en vän och du är redo att pröva dina vingar. Du är också sugen på att prova något annorlunda, något nytt och som får utvecklas fritt.  
 
Vågen
Du och din älskling kan komma att ta många viktiga beslut inför framtiden under den här tiden kära Våg. Du vill veta vad som ska hända, vad planen är och hur ni ska ta er dit. Du är också villig att plocka in fler perspektiv och inte se saker så svart eller vitt. Att åka på en resa tillsammans kan få er båda att öppna ögonen för något nytt och kreativt. Är du singel dras du gärna till människor som har en annorlunda bakgrund, en annan kultur eller lever ett annat typ av liv. Du lockas av det okända, att få testa gränserna och utvecklas. Nu är det läge att vara spontan, öppen för äventyr och inte backa på något. Du skulle kunna falla för någon på ditt arbete, en chef eller annan viktig person som utmanar dig.
 
Skorpionen
Du och din älskling kan snabbt hitta gnistan mellan er om ni t ex drar iväg på en resa eller något annat slags äventyr som utmanar och livar upp stämningen. Nu ser ni möjligheter i ert liv, vad ni kan göra och hur ni skulle kunna förändra ert levnadssätt. När ni öppnar er för varandra och är ärliga med era känslor kommer ingenting att kunna stoppa er. Om du är singel och vill träffa någon är det viktigt att du har ett öppet sinne. Du kan träffa på någon som har mer att erbjuda än vad du kanske tror. Va inte kvick med att döma, låt det ta tid. Nu har du potential att få fram djupare känslor och där det snabbt kan hända grejer med din inre värld. Se upp för svartsjuka bara.  
 
Skytten
Nu står det passion och hetta över hela dig kära Skytt. Du och din älskling hittar varandra och vill kompromissa er fram mot gemensamma mål. Detta är en superbra tid för att verkligen vårda det ni har och va uppmärksamma på varandras önskningar och ni kan ta stora kliv i rätt riktning. Om du blir osäker är det bra om du öppnar dig, är ärlig, än att stänger i dig och skapar onödig drama. Dejtar du kan det vara läge att ändra eran status och gå ut med er relation. Nu är det viktigt att du berättar om dina känslor och tankar och själv vågar vara den som driver på. Och är du singel finns det gott om potential att träffa någon som har exakt det du söker och som kan bli en lysande relation.
 
Stenbocken
Detta är en period där du kan känna dig aningen pressad att dra din relation till en annan nivå kära Stenbock. Du har dessutom dina kritiska glasögon på dig och vill gärna ha det på ditt sätt. Om du är säker och vet vad du vill kan du däremot använda den här tiden till att få dina behov tillfredställda. Va rak och slingra dig inte ur ett obekvämt ämne, säg som det är, vad kan gå fel? Är du singel kan det kännas som att du inte spelar på rätt sida av planen och hellre gå och gräver ner dig. På en dejt hittar du gärna fel och detta blir på så sätt en bra tid för att komma fram till vad du inte är ute efter. Enklast har du att träffa någon i sammanhang där du engagera dig, kroppsligt t ex träning eller genom välgörenhet.
 
Vattumannen
I din relation blir det nu viktigt att finnas där för varandra i vardagen kära Vattuman. Ställa upp och dessutom peppa varandra. En glöd mellan er kommer att tändas eller återupplivas och ni kan bli som kära på nytt. Du är sexig och oerhört charmig just nu. Superbra tillfälle att öppna upp ditt hjärta, säga ärligt vad du känner och hur du önskar att saker låg till. Dejtar du kan du vara väldigt petig med vem du träffar. Du faller absolut inte för någon som inte lever upp till dina förväntingar. En bra tid för romanser, att flirta och låta känslorna föra dig längs vägen. Du kan bli blixt förälskad i någon när du minst anar det så va öppen för allt som sker och go with the flow för bästa resultat.
 
Fiskarna
Nu är det läge att vara öppen och ärlig med dina önskemål kära Fisk. Det kan lätt skapas drama om du inte följer ditt hjärta eller låter någon trampa på dig. Du har mycket att ge, särskilt på det sexuella planet kan denna månaden ta dig och din älskling till helt andra nivåer. Du är känslig och mottaglig, helst vill du krypa ner i soffan och bara stanna där. Som singel kan detta va en rolig tid om du väljer att lämna känslorna hemma. One night stands kan bli aktuellt, mer än vanligt och du kan få leva ut dina behov. Men vill du ha något seriöst kan du lätt bli förvirrad och ta saker allt för allvarligt. Det beror på din inställning, men det kan vara läge att gå ut och roa sig också!
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..