Horoskop vecka 28

 
 
Väduren
Den här veckan kan du få igång tankarna och hamna på helt andra banor kära Vädur. Nu ska du fokusera på det som verkligen ger dig näring och kraft, något som du absolut vill syssla med. Om du funderar på att göra buisness utav en hobby kan det vara nu som bollen sätts i rullning. Fokus kan också vara på att kunna få mer tid hemma, kunna välja mer fritt eller att faktiskt få möjligheten att resa runt lite i ditt dagliga arbete? Gör upp en målbild och visualisera framtiden.
 
Oxen
Nu kan du dra iväg på kortare resor som får dig att blicka tillbaka i livet kära Oxe. Ställen som varit förknippade med en viss sorts energi för dig kan bli en symbol för hur du har vuxit som människa. Du har enklare för att komma i kontakt med din självkänsla och trivas med vem du är. Den sociala biten i ditt liv hjälper också till att förgylla dina dagar och stunder nu. Du är populär och säkert går telefonen och mailen varm hos dig. Kasta dig iväg på äventyr och va nyfiken.
 
Tvillingarna
Det här är en utmärkt vecka för dig att få din vilja igenom på olika sätt kära Tvilling. Ditt charmiga humör och din sociala talang gör att du lätt kan hamna i fantastiska situationer som är kopplade till dina framtida mål. Nu finns det tillfällen där du av en ren ”slump” kan få kontakt med någon som kan visa sig ha enorma fördelar i ditt liv. Du ska vara på hugget och hålla dig framme. Helst i miljöer där det finns en större chans att du stöter på någon som har det du söker.
 
Kräftan
 Nu kan du fundera över hur ärlig du är i dina relationer, mot dig själv men även mot andra kära Kräfta. Saker som kan vara svåra att ta upp kan nu bubbla över om du inte är försiktig med att sätta gränser. Du kan lättare överreagera om något inte går din väg. På den positiva sidan kan det vara värt att börja visa mer av vem du är och hur du själv vill ha det. Du kommer kunna inse hur mycket bättre både du och människor runt dig mår när du inte tassar på tårna.
 
Lejonet
Du har den här veckan tillgång till en större dos av livlig fantasi vilket kan ge dig utrymme för olika möjligheter kära Lejon. Använd din tid till att faktiskt släppa taget om saker som inte längre ger dig något positivt eller bidrar till harmoni i ditt liv. Det kan kännas läskigt men även nödvändigt att gå vidare, vända blad och se fram emot att starta upp ett nytt kapitel. Det är precis den karusellen du är inne i just nu, se vad som ska bort för att släppa in det nya!
 
Jungfrun
Under den här perioden är det viktigt att du känner en mening med det du gör kära Jungfru. Du kanske börja engagera dig mer i ett intresse och går med i en gruppaktivitet, ägna dig åt att göra världen till en bättre plats eller bara se till att ha roligt själv. Du vill ha frihet och utrymme, hitta en riktning och känna att du går mot dina högre mål i livet. Dina vänner har lätt för att se vilka möjligheter du har och vad som hade kunnat få dig på rätt spår, bolla med dom! 
 
Vågen
Det här är en bra tid för att slänga ut lite krokar och tala om vad man vill i livet kära Våg. Du kan träffa människor från olika delar av världen, hitta ett nytt sätt att se på saker och framtiden. För dig betyder det mycket nu att ha en målbild, en hög ambitionsnivå och jobba för att nå dit. Du kan visa upp en sida utav att tänka utanför boxen och människor kan fascineras av dina uppfinningar till lösningar. Att du vill framåt och har en tydlig linje kommer hjälpa dig.
 
Skorpionen
Nu är det fullt fokus på glädjen i livet, att kunna se värdet i småsakerna kära Skorpion. Du uppskattar det du har och allt det som du vet att du också har möjlighet att få. För nu lyckas du se ur ett större livsperspektiv och få klarhet i vad det är du letar efter. Du känner dig inspirerad och bidrar även själv som en inspiratör till människor i din omgivning. Kanske har du nu valt en helt egen väg, flytta eller börja studera utomlands? Du ser inte saker som ett hinder, allt går ju.
 
Skytten
Det här en superbra tid för dig att dra dig undan eller vara lite mer intim med någon som du delar viktiga saker med i livet kära Skytt. Du kan behöva någon att anförtro dig åt, bolla tankar med och som ser dig med andra ögon. Nu är du mer öppen för att förändra dig, hitta andra tillvägagångssätt och öppna upp för alternativa metoder till självhjälp. Ha även fokus på dina tillgångar, hur du kan göra dig en inkomst eller hur du tillsammans med andra kan få en ökad tillväxt.
 
Stenbocken
Det här är en tid när det blir viktigt för dig att relatera till andra, se helheten och också enklare kunna se dig själv och dina behov kära Stenbock. Frågan är ju varför vi väljer vissa människor i vårt liv, av vilken orsak? Nu får du lättare syn på grunden till dina val och vad som kan ligga bakom. Väljer du att omge dig med människor av kärlek eller för t ex en viss status? Och vad är egenligen värt något för dig? Lyfta blicken lite och våga se hur det ligger till.
 
Vattumannen
Den här veckan kan du passa på att fokusera på hur du vill ha det på ditt arbete kära Vattuman. Hur ska fördelningen se ut och vad gör du för andra som andra inte gör för dig? Att också hitta ditt egenvärde utan att vara till lags hela tiden. Putsa på ditt cv eller ha ett samtal med din chef om dina utvecklingsmöjligheter. Visa på vad du faktiskt gör för att t ex få en högre lön. Ta ansvar för vad du sänder ut och se till att vara i kontakt med ditt inre.
 
Fiskarna
Veckan ger dig flera tillfällen till att känna en känslomässig tillfredställelse och att enklare komma i kontakt med vad du verkligen gillar och tycker om att göra kära Fisk. Du har hopp om vad framtiden har att erbjuda och så länge du är i ett bra energifält kommer du också lättare att dra till dig dessa nöjen. Nu kan du som vill gravid få goda nyheter eller öppna upp för att skaffa barn. Har du redan barn kan det bli en underbar tid där ni hittar varandra genom lek och kärlek.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..