Horoskop vecka 31

 
 
Väduren
Nu är det extra viktigt att du får utlopp för din kreativa lust kära Vädur. Du har massor med energi att ge inom områden som engagera dig och detta kan vara början till att starta upp en ny verksamhet. Något du länge sysslat med vid sidan av som en hobby kan få fart om du är villig att prova dina vingar. Kolla upp dina möjligheter och bolla gärna idéer med dina närmaste som finns och stöttar dig just nu i allt du gör. Kasta dig ut i världen och prova, scenen är din.  
 
Oxen
Under den här veckan får du chansen att samla hela din besättning kära Oxe. Inte enbart din närmaste familj utan också vänner, nya som gamla. Du kan lätt hamna i en känslornas tid och fundera över ditt arv, din uppväxt och saker du har med dig från barndomen. Vissa frågor kan behöva besvaras och du kan grubbla en del över olika situationer. Tillåt dig själv att vara i din egen bubbla och dra dig undan om du känner att det blir alldeles för mycket att hantera.
 
Tvillingarna
Det är mycket som intresserar dig nu kära Tvilling. Kan vara på tiden att gå en mindre kurs, delta i något webinar eller bara låta dig inspireras utav olika människor i din omgivning, på sociala medier eller googla runt för att hitta rätt information. Att utbyta tankar och idéer med andra är klokt och att umgås med dina vänner, samtala in på nätterna och låta dig svepas med i allt som händer. Din nyfikenhet kan ta dig långt nu och du lyckas få all kunskap du behöver.
 
Kräftan
Detta är en bra period för dig att börja titta närmare på dina prioriteringar kära Kräfta. Vad lägger du din tid och kraft på? Finns det något du behöver justera och göra annorlunda? Här handlar det också om att värdera sig själv, våga sätta sig själv och sina behov i ett sammanhang och inte låta andra människor styra dig. Jättebra att aktivt jobba med din självkänsla, hitta ditt egenvärde och uppskatta den du är. Gör något bra för dig själv och ge dig creed.
 
Lejonet
Nu har du möjligheten att göra stora förändringar med dig själv, din attityd och ditt förhållningssätt kära Lejon. Hur kan du bli den bästa versionen av dig själv? Vad får dig att må som allra bäst och hur kan du få in mer glädje i ditt liv? Det är upp till dig hur du vill ha det och du har chansen att påverka och göra något verkligt utav dina drömmar. Detta är en tid då du kan växa som person, hitta mer livskvalité och bli inspirerad att ta viktiga beslut som påverkar för lång tid framåt.
 
Jungfrun
Den här veckan kan du fokusera extra mycket på dig själv och på ditt inre kära Jungfru. Du behöver återhämtning, vila och en paus från det mesta. Va öppen för alternativa sätt och hitta nya rutiner som får dig att koppla av. Meditera gärna, yoga mer och ägna dig åt t ex frigörande dans eller andning. Just nu är du mer mottaglig för kontakt från andra sidan och dina nattliga drömmar kan vilja säga dig något så skriv helst ner det som du upplever.
 
Vågen
Nu är det helt rätt tid för dig att börja fundera över dina mer personliga planer och drömmar kära Våg. Saker kan förändras längs vägen och du behöver ta en titt på det som har hänt med dig själv fram tills idag. Vad av det du tidigare tänkt på är verkligen viktigt idag? Jobbar du mot ett håll som inte längre kanske passar din livsstil eller det du önskar av livet? Du kan få syn på saker och vara öppen för helt andra grejer om du lyfter blicken och ser dig omkring.
 
Skorpionen
Den här veckan ger dig chansen att fundera på vad du vill lyckas med i livet kära Skorpion. Få fram dina talanger och kompetenser till företag eller personer i din omgivning som kan hjälpa dig på vägen. Läge att uppgradera ditt CV och samtidigt passa på att slänga iväg ett till ställen du verkligen kan tänka dig att jobba på. Ta för dig och våga vara framåt. Visa upp dina mål och ambitioner, bli sedd och stå för vart du vill. Du kan lyckas med väldigt mycket nu.
 
Skytten
Nu är du villig att få in nya perspektiv i ditt liv, hitta olika sätt att leva livet på och bli inspirerad utav mer udda levnadsförhållanden kära Skytt. Titta på dina egna möjligheter till att leva ett friare liv. Vilka visioner har du och vad hade du kunnat göra för att nå dit? Du kan möta viktiga personer nu som du ser upp till och som kan agera som någon slags livscoach för dig. Du själv kan också bli en stor inspiration för andra och att du öppnar dörrar som förändrar.
 
Stenbocken
Det här är en bra vecka för att lägga ner lite extra tid på din ekonomi och din tillväxt tillsammans med andra människor kära Stenbock. Gemensamma tillgångar eller investeringar med affärspartners kan behöva ses över och ni kan hitta nya smarta lösningar som genererar mer utdelning på sikt. Ett bra tillfälle att höra av sig till banken, förhandla om lån eller komma ner i pris på t ex försäkringar eller andra utgifter. Du behöver vara den drivande.
 
Vattumannen
Den här veckan ger dig mycket i utbyte med andra människor i din närhet kära Vattuman. Du behöver andra som ett bollplank eller spegel för att se egna tillgångar eller brister. Samtidigt strävar du efter att hitta balans och harmoni i dina relationer. Att kompromissa om saker blir tydligt och du kan behöva ge efter ibland. Någon vän kan behöva ditt stöd extra mycket och detta kan föra er närmre varandra. Va lyhörd för dina och andras behov så mår du som bäst.
 
Fiskarna
Den här veckan mår du bäst om du får lägga ner tid och engagemang i ditt välmående kära Fisk. Nu kan det vara dags att hitta en ny mera hållbar träningsform. Prova gärna olika alternativ för att hitta det som hade passat dig. Kanske ska du fundera på att ordna ett eget hemmagym eller att få in mer motion i din vardag? Enkla knep och metoder som inte är så tidskrävande kan vara på sin plats. Du vill komma i form och känna dig stark, inifrån och ut.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..