Horoskop vecka 35

 
 
Väduren
Den här veckan ger dig chansen att effektivisera saker i ditt dagliga liv kära Vädur. Nu behöver du styra upp, förenkla och se till att hålla rutiner för att trivas så bra som möjligt. Du är snabb på att hitta lösningar och alltid villig att lyfta frågor som utmanar, särskilt i jobbsammanhang. Ta inte på dig andras uppgifter och ansvar, det kan bli alldeles för stressigt för dig. Även om du tar tag i alla fasta punkter kommer din vilja och din längtan efter festligheter i slutet av dagen att ta över och det är du väl värd.
 
Oxen
Livet handlar just nu om att uttrycka dig själv, i olika former och att göra det från hjärtat dessutom kära Oxe. Inte läge att hålla tillbaka eller kämpa med känslor som ändå finns där, berätta bara! Det är en sådan livskraft runt dig och du hamnar lätt i centrum, få uppmärksamhet över något du brinner för eller blir sedd och lyft i någon fråga som känns random. Ta denna utmaningen och gör vad du känner för att göra. Visa upp dig och va beredd på att behöva satsa! 
 
Tvillingarna
Den här veckan får dig att vilja gräva lite mer i det förflutna, barndomen eller bara minnas en massa kära Tvilling. Ägna dig åt din familj, bjud hem till middagar eller besök dina släktingar. Du inser att du har ett bagage precis som alla andra och nu kan det vara läge att släppa på det, gå vidare. Ditt känsloliv är mer mottagligt och öppet och du kan behöva vara för dig själv emellan åt. Hitta en plats eller gör en plats hemma där du kan samla tankarna och bara koppla av. 
 
Kräftan
Nu är du sugen på att få ut mer av livet och hitta nya utmaningar som för dig framåt kära Kräfta. Anmäl dig till en kurs, ett webinar eller börja med att följa en ny inspirerande pod. Din energi är mer flytkig än vanligt och du kan få svårt att göra klart det du påbörjat. Men positivt sätt kan du också hinna med fler saker, multitaska dig fram och ändå känna dig nöjd. Det viktigaste är att du hittar något som motiverar dig, som lyckas fånga ditt intresse. En kul vecka!
 
Lejonet
Den här veckan ska du satsa på att ge dig själv en riktig ego-boost kära Lejon. Unna dig sådant du gillar, gå på din favorit restaurang eller ta dig tid för avkoppling och spa. Du behöver komma ner på jorden, hitta lugnet och samla ihop dig själv. En bra grej är att aktivt också jobba med dig själv, din egen personliga utveckling. Höja ditt egenvärde och titta djupare på hur du behandlar eller tar hand om dig själv. Du kommer känna att du vunnit något väldigt fint.
 
Jungfrun
Hösten är strax här och du har alla världens möjligheter att starta i gång den på absolut bästa sätt kära Jungfru. Fokusera på dig och dina behov, dina önskemål och det som får dig motiverad och att må bra. Du kan verkligen dra fördelar utav din charm och din förmåga att kunna övertala, så gör det. Boka in möten eller se till att få träffa personer som skulle kunna förändra något i ditt liv i den riktning du planerar. Va öppen för det som också kan ändras längs vägen.
 
Vågen
Den här veckan kan det bli en salig blandning av både aktiviteter och känslor kära Våg. Du vill inte göra någon besviken och tackar gärna ja till sociala events men det tar också på dina krafter och du behöver få in mer energi i livet. Ha stunder för dig själv där du ägnar dig åt sådant som får dig att på riktigt varva ner och komma i balans. Våga tacka nej ifall något inte intresserar dig eller känns rätt. Fundera också över vad som är viktigt för dig och varför. 
 
Skorpionen
Veckan tenderar att ge dig positiva vibbar och talar om att du ska vara modig och gå mot dina drömmar kära Skorpion. Viktig del i det hela är att du har klart för dig vad du vill. Du kan omprioritera saker och värderingar, känna att planen du hade inte alls gäller längre. Och nu pratar vi om den större planen i livet, även på sikt. Att känna en mening eller att det finns en stor betydelse för något är ett starkt drag hos dig. Hitta din egen kärna och lust. 
 
Skytten
Nu har du chans att imponera på andra och dessutom har du ett stort inflytande kära Skytt. Din beslutsamhet och din ambition kommer kunna ta dig vart du vill. Om du vill byta karriär ska du passa på att söka alla tänkbara arbeten. Vill du klättra där du är kan det vara lägligt att be om ett samtal med din chef. Berätta för dina kollegor om dina planer, låt människor runt dig få veta dina mål så blir det enklare att få ett resultat i det närmaste. Bara kör!
 
Stenbocken
Du har kommit in i en period där saker känns roligare, det flyter på lite mer och du hittar inspiration i livet kära Stenbock. Du har allt att vinna på att få nya perspektiv, lyfta din blick och se dig omkring. Kanske kommer du uppskatta visa bitar du aldrig tidigare trott. Du utmanas med postiva vibbar och ger dig själv en ärlig chans att få reda på vad du vill. Här kan du nu måla upp dina visioner och ta dig längre än du kan ana. Va modig och öppen för förändringar!
 
Vattumannen
Det här kan bli en intressant och spännande vecka på många sätt kära Vattuman. Nu gäller det att våga dyka ner i dig själv, i ditt innersta och satsa på personlig utveckling. Vilka är dina utmaningar och vad är du villig att släppa i livet? Det finns en hel värld inuti varje människa och du kan hitta din. När du upptäcker vad du går för kommer du kunna dra fördelar på alla plan i livet. Läsa gärna böcker om psykologi eller självhjälp, även mystiken lockar dig. 
 
Fiskarna
Veckan känns social och rolig på många sätt kära Fisk. Det är händelser runt dig, festligheter och kalas. Nu är det fokus på relationer och att spegla sig i andra. Det du går runt och irriterar dig på hos din omgivning ska du snabbt checka av mot ditt eget beteende. Du kan bli uppmärksam på saker du aldrig tidigare sätt om du vågar dra frågan till dig själv och inte ställa dig utanför. Alla har vi sidor att arbeta med och nu får du i alla fall möjligheten att titta på dem.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..