KÄRLEKSASTRO SEPTEMBER

 
 
 
 
Väduren
Under den här perioden är det dina känslor som bestämmer över dig kära Vädur. Det kan verkligen vara på tiden att prata och öppna upp ditt hjärta lite mer oavsett status. Har du en relation kan den kännas ny och fräsch, särskilt när ni väljer att gå ut tillsammans, kanske ta en barrunda eller ett restaurangbesök. Du drar till dig uppmärksamhet och väldigt lätt uppstår det flirtiga situationer. Som singel är detta såklart magiskt och du kan ramla in i någon som känns helt rätt. Romantiskt värre men du vill inte ha vad som helst utan din petighet och vilja om att hitta den perfekta finns i bakhuvudet. Släpp det och ha kul istället!
 
Oxen
Nu finns det ett driv i dig och en glöd som tänds kan man säga kära Oxe. Du vill ha action och drama, passion och hetta. Samtidigt som du också är väldigt mottaglig och känslig, kanske rädd för att öppna upp din mer sårbara sida så finns den där tydligt. Du behöver känna dig bekväm och nästan få garantier, det kan bli svårt. Va hellre den som tar kontroll över situationen och stå för vad du vill. Om du har träffat någon ett tag kan det nu vara läge att börja dra in personen i ditt liv på ett seriöst plan. Bjud in till familjemiddag eller låta dina närmaste vänner få veta vem du träffar. 
 
Tvillingarna
Det här tycker du är kul kära Tvilling! Denna perioden handlar om att träffa människor som liksom är som du. Du vill gärna ha en lekkamrat och det hittar du enklast i din egen bekantskapskrets eller om du gör en kortare tripp i dina trakter, besöker lokala ställen och hänger i dina hoods. Som singel känner du för att hitta någon som lever upp till dina förväntningar och det kan bli en stor press. Du kan också få djupare känslor för en vän och den relationen kan få en intressant utveckling. Har du ett förhållande är detta en tid då ni ska ha roligt tillsammans. Gör utflykter, häng med vänner och gå på fester. Finns även planer för framtiden att diskutera. 
 
Kräftan
September och relationer kommer vilja få dig att söka det mer stabila, trygga och seriösa kära Kräfta. Har du en relation kan det vara time att checka av era gemensamma mål, drar ni åt samma håll? Här snackar vi även det dagliga med rutiner och att ha en plan. Du och din älskling mår bra utav att dra på små äventyr, gå ut och äta, unna er lyxiga saker i vardagen. Som singel kan det bli intressant att titta efter någon som känns ovanlig, i alla fall för dig. Du dras åt någon som har klass och god smak, någon som har livet lite mer ordnat och då gäller det att du hänger på samma ställen som den sorterns typer. 
 
Lejonet
Din tid är ju här kära Lejon! Nu kan du liksom bara ta för dig och köra ditt eget lilla race. Har du en relation kommer du att minst sagt vara sedd, bekräftad och lite till. Du kan också vara den som styr åt vilken håll ni är på väg och berätta dina egna mål och planer. Dejtar du kan det finnas flera med potential och nu ska du välja noga. Tänk på vad du själv vill ha ut av din framtid och om den här personen kan leverera på sikt. Att vara singel nu kan vara väldigt spännande. Du är den alla vill ha! Missa inga chanser att ge dig ut och träffa folk, det är show time på schemat!
 
Jungfrun
Då var det dags för dig att gå in i en mer bubblig kärleksperiod kära Jungfru. Har du en älskling kan det bli mer intensivt med romantik eller att ni blicka tillbaka på er första tid, sitter och minns. Du är också mer känslig och kan lätt överdriva känslor. Gamla relationer kan dyka upp i dina tankar och du kan ibland känna dig vilse. Dejtar du kan du lätt höja upp någon och liksom tro väldigt gott om den här personen men glöm inte bort dig själv och ditt värde. Sätt dig aldrig i ett underläge! Som singel kan det vara förvirrande och att du inte riktigt vet vad du söker hos någon. Ta reda på det först. 
 
Vågen
Under den här perioden har du ett stort behov av att få umgås med din älskling i andra sammanhang än hemmet kära Våg. Ta er till fester, tillställningar, umgås mer med vänner och bjud in varandra till aktiviter. Dejtar du är du beredd att prova olika typer av personligheter, gärna någon som sticker ut. Och dessutom kan du vara intresserad utav lite mer fria tygla i en relation. Att utforska nytt och spännande områden lockar mest. Som singel kan det bli chans till en del romanser, även med någon du känner väl… Men se det som en erfarenhet och fundera inte så mycket på framtiden.
 
Skorpionen
Om du sitter stadigt fast i en relation är det framtida mål och planer som lockar dig mest att diskutera kära Skorpion. Vad ä viktigt för dig och hur vill din älskling leva livet? Berätta vad du tänker på, ställ obekväma frågor om det behövs, du vill ha ett svar. Dejtar du kan det vara någon med status som intresserar dig eller någon som är äldre, kanske har mer erfarenhet. Som singel kan du bli förtjust i en kollega eller till och med din chef! Enklast träffar du faktiskt folk via jobbet, kollegor eller om du drar på events, gruppaktiviteter och tillställningar där du får chans att mingla mycket. 
 
Skytten
Den här kärleksperioden tenderar att öppna upp dina ögon kära Skytt. Du kan bli väldigt nyfiken och intresserad utav någon som har en annan bakgrund, någon från en annan kultur eller någon som inte alls har samma värderingar. Och det blir både utmanade och spännande såklart! Dejtar du kan du ha träffat någon som bor en bra bit bort och där distansen blir ett ämne att diskutera eller är du villig att flytta på dig? Har du redan en relation hade det suttit fint med en resa, ett äventyr eller något som bara bryter av i vardagen. Det är det exotiska som lockar och du vill ha ut mer av kärleken.
 
Stenbocken
För dig som har en relation och vill utveckla den, är detta en superbra period. Det kan bli tal om att flytta ihop, gemensam ekonomi eller funderingar kring att börja bilda familj. Känslorna är djupa och det finns ett begär, så se upp för drama eller onödig svartsjuka. Detta gäller för er också som dejtar. Tänk på att intensiva känslor lätt kan komma till ytan. Säg inget som du kommer få ångra eller spela så pass svår att du nästan håller på att förlora den du faktiskt brinner för. Det är passion och hett sex som står på schemat för dig just nu kära Stenbock så ge dig ut och missa inget. Love at the first time.
 
Vattumannen
Okej kära Vattuman, relationer i fokus för din del hela September och nu kommer du inte undan. Har du redan en relation är detta en av de bästa stunderna för er. Det kan bli tal om förlovning, giftermål eller andra saker som helt enkelt för er närmre varandra, kul! Dejtar du däremot kan det bli svårt för dig att ta ett beslut. Det finns så många bra personer med potential runt dig och frågan är vad du allra mest vill ha och vilka dina innersta behov är. Så till er singlar, ta er ut, träffa folk, gå på dejter, ha ett öppet sinne! När som kan ni hamna rakt i famnen på the one. 
 
Fiskarna
Ja under den här, under den här perioden får du nog fundera ett varv eller två på din relation kära Fisk. För att undvika att leta fel eller hitta dom, så kan du istället fokusera på att göra mer vardagliga aktiviteter tillsammans med din älskling. Som en sport, att det blir kul! Tävla eller liknande när det kommer till det husliga liksom. Dejtar du runt så kanske du lite tappar hoppet eller känner att det inte alls klickar perfekt med någon. Du är lätt kritisk men ska du ändå in i djungeln så får du ge folk en chans. Ses flera gånger, utmana och låt det ta tid. Gymmet kan vara ett hett ställe att träffa någon på!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..