Fullmåne i Fiskarna

 
 
Imorgon har vi en Fullmåne på nästan 14 grader i Fiskarna, intressant… Vid det här tillfället borde ni ägna er åt healing eller er spirituella sida på något sätt. Satsa på meditation och att nå ert inre ljus. Fullmånen visar på att vi ska lita till vår magkänsla, vår intuition och vägvisare. Det kan bli en svår balansgång mellan att släppa på garden, tillåta oss ha känslor och drömmar, kontra att inte se till verkligheten eller tro allt för gott om en situation som vi egentligen ska akta oss för. Vi kan såklart bara göra jobbet med oss själva och hoppas att andra också gör sitt. Nu är det också läge att go with the flow hur knäppt det än kan vara eller bli. Lita på att ni kommer hamna rätt, där ni ska vara. Och glöm inte att kolla i vilket hus den faller. 
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..