The last one

 
 
Två stora och viktiga planeter, jag pratar om Jupiter och Uranus, gör sitt sista möte i en opposition (ja, på i alla fall väldigt många år) och här tenderar det att dra åt olika håll. Men bägge vill ha frihet och kanske har vi kommit till en punkt i livet som kräver något mer utav oss, att vi agerar utanför vår bekvämlighetszon och kör på det som håller oss i gång. För att nå dit vi vill måste vi hålla fast vid våra drömmar och göra vad vi kan varenda dag för att komma närmare det vi önskar. Idag kan något oväntat hända, det kan lika väl vara symboliskt, eller att vi fattar ett beslut som innebär enorm utveckling på det personliga planet. Hoppa rakt in!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..