Get your power back!

 
 
Pluto har varit retrograd ett tag…betyder alltså gått baklängels på banan och det får såklart oss att fundera ett extra varv, kanske tvivla och känna en obalans. Det kan i många fall vara sunt att reflektera men den här gången kan det också blivit något tungt. Pluto is all about transformation! Vi kan vakna och känna att vi äntligen hittar motivationen igen (inom de livsområde där pluto varit och stökat runt). Att vi nu får tillbaka vår power och att vi börjar använda den i livet. Med Pluto energi är det verkligen viktigt att säga ”Ja” och dyka ner i alla typer av känslor och utmaningar som finns, annars…får vi ett litet kaos att ta itu med.
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..