How to speak out

 
 
Imorgon flyttar Merkurius, vår galne mediehunk in i Vågens tecken och nu kan vi få det hett om öronen när det kommer till att behöva fatta snabba beslut. Vågen kan vela i all evighet, men Vågen är en diplomat som vill att alla ska vara nöjda och glada, det är bra vibes ändå. Vi kan se ur den andres synvinkel och vara villiga att förstå på en helt ny nivå. Andras åsikter bli superviktiga och i förhandlingar kan vi vara alldeles för snälla men det brukar bli rättvist till slut. Vågen älskar ju också nöjen, fester och kalas av alla dess slag. Och den sociala biten är ett måste!
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..