Venus

 
 
Venus kommer vara indragen i olika möten den här veckan och det första är nu idag, tillsammans med Pluto, en positiv sådan, det är bra. Venus är ju kärlek, skönhet, men också vår önskan, vad vi vill ha. Det kan vara allt från en partner till ett klädesplagg eller en tavla. Pluto är makt och power. Här har vi ett läge att ta för oss. Magnetisk dragningskraft till något. Med goda chanser att också få det vi så gärna önskar. På torsdag rullar det vidare till Mars, en konjunkt, också en positiv aspekt. Här blir önskan och drivet lika med sant. Men tänk på att dessa möts i Jungfrun som är ett praktiskt och jordat tecken. Betyder, det ni vill ha ska vara realistiskt och gärna kopplat till vardagen, med rutiner, arbete, organisation av något slag. Utmärkt dag för dejt såklart! Sen på söndag är det Saturnus som vill att vi ska kämpa lite extra för att få det vi vill ha. Där vi kan sättas på prov, lite mer, hur viktigt är detta och vad är du beredd att satsa? Intressant och givande att fundera på, ändå. 
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..