Horoskop vecka 42

 
 
Väduren
Den här veckan kan du få syn på väldigt många olika saker vad det gäller dina relationer kära Vädur. Titta på dina svagheter och såklart på dina styrkor, vad du behöver i en relation för att vara lycklig. Det är nu du har chansen att påverka, utveckla och förändra det som inte passar dig. Räkna med support, med att människor vill slå sig ihop med dig för bättre framgång och att du också är i behov av stöd. Ta vara på det som erbjuds och va öppen för att samarbeta med andra.
 
Oxen
Det kan vara på tiden för dig att välja en ny väg för att utvecklas och känna att du ger ifrån dig själv på ett annat plan kära Oxe. Kanske går du i tankar om att söka ett annat jobb eller om att få prova på något nytt där du är. Din kontakt med dina kollegor blir betydelsefull och du får inflytande och också chansen att påverka det du gör. Se till att skapa dig den vardag du så gärna vill ha, med rutiner och viktiga saker som du gör att du fungerar bättre. Förbättra allt du kan komma på!
 
Tvillingarna
Den här veckan kan du satsa lite extra på dig själv och på din look kära Tvilling. Det är nu din glamorösa sida kommer fram och du vågar prova något helt nytt. Helt klart är detta en vecka som du ska tacka ja till saker som du tycker om att göra. Allt från teater, musik till att gå på AW:n och dansa loss på klubbar. Du har inte tid att tänka så mycket framåt utan gillar att dras med i det som händer för stunden. Njut av detta och fokusera på sådant som är lustfyllt.
 
Kräftan
Nu kan du vara peppad på att skapa en mysig och harmonisk stämning runt dig kära Kräfta. Du kan behöva hitta en plats hemma som du bara är på, utan krav, som en myshörna. Detta är en utmärkt tid för att krypa upp i soffan, se på film och dra ner rullgardinen. Men såklart vill du umgås med din familj och dina allra närmaste. Bjud hem på middgar där ni tillsammans hjälps åt, fixa och pyssla. Det blir lite som terapi för dig och därdu samtidigt ladda dina batterier. 
 
Lejonet
Spännande och intressanta nyheter kan nå dig den här veckan kära Lejon. Du behöver input och känna att det händer saker hela tiden. Använd all den energin du har till att också satsa på lite egna projekt, gärna kopplat till sociala medier, kanske starta upp en blogg eller pod. Gör något som sticker ut och våga visa dina åsikter. Din budget kan sterssa dig något och om du aktivt kämpar med ekonomin just nu så är det bra om du släpper det och istället drar in på inköpen ett tag. 
 
Jungfrun
Den här veckan tenderar att handla om att bygga upp en stabil och bra grund kära Jungfru. Du behöver hitta en balans mellan arbete, hemmet och din frihet. Chansen till att jobba över, ha ett extra jobb eller komma i kontakt med någon som skulle kunna hjälpa dig på något plan att komma vidare är ju inte omöjlig alls. Det är mycket fokus på de praktiska bitarna och vardagen. Vad behöver du få in mer av i livet för att känna glädje och harmoni tror du?
 
Vågen
Under den här perioden kan du förvänta dig att få tillgång till verktyg som du kan använda för att bygga upp en bra strategi här framöver kära Våg. Du kan också se på utmaningar med andra ögon och vilja ta tag i det som händer på ett annat sätt. Du växer, få mer självförtroende och känner dig uppbackad utav dina närmaste. Passa även på att göra och lägga tid på saker som är viktiga för dig och där du känner att det rullar på, där du har ett flow och framgång.
 
Skorpionen
Den här veckan kan bli mycket intressant och händelserik på olika plan kära Skorpion. För det första, berätta vart du vill i livet, dina planer, dina drömmar, säg det bara, högt och låt människor som har inflytande få höra det också. Du kan få bra med guidning i dina nattliga drömmar eller genom tecken som visar sig för dig, angående vart du är på väg. Det är stora grejer på gång och du ska bara fokusera på det som du vill allra mest, tänk på att du kan få för mycket av det goda också. 
 
Skytten
Den här veckan kan du med glädje se över dina planer, de planer du har mer på sikt kära Skytt. Vad drömmer du om och åt vilket håll strävar ut? Ser dina planer ut som tidigare eller har något ändrats längs vägen? Passa påatt göra en moodboard och checka av att du har samma intresse som tidigare, om inte, fixa en ny. Du behöver utmaningar och göra något som också kan förändra en del, kanske din livsstil eller något annat som ligger dig nära hjärtat.
 
Stenbocken
Den här veckan har du möjlighet att vara den som drar i trådarna, den som tar initiativ och som också får med sig andra kära Stenbock. Människor ser upp till dig, till din styrka, dina ambitioner och det gör att du lättare kan få mer ansvar, utvecklas, befodras eller till och med bli headhuntad till ett nytt företag. Det lönar sig alltid att visa upp den bästa sidan utav sig själv och får du faktiskt ett kvitto på det också. Kör ditt race och gör det så länge du känner att du är rätt.
 
Vattumannen
Nu har du möjligheten att träffa på någon som kan funka som en coach eller mentor för dig kära Vattuman. Någon som kan få dig in på kanske en helt ny livsstil, ett nytt förhållningssätt eller som får dig att vilja utforska det okända. Att boka en resa, planera en resa eller bara åka iväg hade passat dig nu. Du behöver inspo och du vill se världen som den är. Kanske har du tankar på att studera utomlands, flytta utomlands eller bara få in en annan kultur i ditt liv.
 
Fiskarna
I veckan kan du uppnå ett efterlängtat resultat eller känna att du fått tillgång till något som du tidigare bara drömt om kära Fisk. Du kan känna ett stöd ifrån din omgivning, i form av presenter, ekonomisk hjälp eller någon som bidrar med sin tid och som finns där, oavsett. Nu kan det vara läge att också blicka inåt, våga utvecklas, ha tron på dig själv att lyckas med det du vill, hitta din inre styrka och ta viktiga beslut. Du har power och du har förmågan att använda den rätt.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..