Get it done

 
 
Jag tycker verkligen om måndagar, det blir lite som att börja om på nytt. Och när vi också har stjärnorna med oss känns det såklart extra roligt att starta upp veckan. Saturnus och Solen kommer bilda en sextil, det är en riktigt trevlig och positiv aspekt på alla vis. Saturnus vill att vi ska jobba hårt för det vi vill ha eller försöker uppnå. Solen är vår kärna, vår identitet, jaget. Här har vi alltså ett bra utgångsläge för att få saker gjorda, styra upp och verkställa. Toppen dag att ge det där lilla extra på jobbet, i skolan eller för den som driver eget. Det kommer vara med lättare steg just idag.
 
//n

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..