Kärleksastro för November!

 

Väduren

Nu kommer en tid då du gör vad du kan för att få dina önskningar uppfyllda i kärlekslivet kära Vädur. Har du en relation kan ni ha olika uppfattningar om att t ex leva tillsammans och där måste du kanske ta ett steg tillbaka och sätta dig in i din älsklings situation, va öppen helt enkelt. Som singel kan du träffa på någon där känslorna bara tar över, nästan på en gång. Mycket starka krafter är med i bilden, intensivt och passionerat på flera nivåer.

 

Oxen

Du har lätt för att se vad i din relation som behöver förbättras och du gör det också på ett snyggt sätt kära Oxe. Dina önskemål om er framtid ligger inte alls långt borta så länge du vet hur du ska kompromissa och visa att du är villig att både ge och ta. Passa på att verkligen dejta så mycket du kan under november, för här finns det riktigt bra förutsättningar för att träffa någon som känns helt hundra och där du kan vara dig själv fullt ut.

 

Tvillingarna

Lever du med en älskling är detta en bra tid för att stötta varandra i vardagen och hitta gemensamma rutiner kära Tvilling. Se vad ni två tillsammans kan göra för att pusha relationen i rätt riktning. Visa uppskattning och ge beröm, det betyder mycket. Dejtar du kommer detta vara en tid då du är extra kräsen och kanske till och med får svårt att ge människor en ärlig chans. Däremot kommer du kunna uppleva passion, hett sex och en dos drama om du så vill.

 

Kräftan

November kommer leverera bra med kärleksmöjligheter för dig kära Kräfta. Detta är en utav de tillfällen du får där din potential verkligen får leva ut och du vågar ge uttryck för vem du är och för dina behov. Har du en älskling kan det bli en romantisk period där ni hittar gnistan och umgås mer med varandra. Dejtar du får du räkna med att bli bortskämd, uppskattad och beundrad. Lek och njut och livet utan att känna en press på att träffa the one, det kanske blir så när du minst anar det.

 

Lejonet

Under den här perioden kommer din känsliga och djupare sida i kärleken fram kära Lejon. Du har behov av att få vara nära din älskling, bli nostalgisk, prata om saker som betyder mycket och helst vill du bara dra täcket över er två. En utmärkt tid för att visa dina känslor och uppskattning. Som singel kan november kännas något ensamt och du verkar inte alls vara på hugget för att dra ut på dejter. Ägna dig hellre åt dig själv, egenvård, unna dig saker och försök komma fram till vad det är du söker i någon annan.

 

Jungfrun

I november kommer din lekfulla sida fram och du vill helst bara ha roligt kära Jungfru. Ta med din älskling på lite små äventyr, gå på stand up, konserter eller ha en egen fest! Detta är en bra period för att träffa gemensamma vänner och umgås mer med folk generellt. Om du dejtar kan det vara läge att be dina vänner om tips, kanske ordna så att du får gå på blind dejt. Du kan träffa någon närmare än vad du tror. Häng gärna lokalt och räkna med mycket flirtande överallt.

 

Vågen

November kommer erbjuda dig att plocka fram din sensuella och uttrycksfulla sida kära Våg. Du vill gärna ha det bekvämt, gå på restauranger med din älskling, njuta på en spaweekend eller allmänt lyxa till vardagen. Det kommer stärka er relation och ni bygger upp en stabilare grund tillsammans. Är du singel kommer du inte nöja dig med vad som helst och därför är det viktigt att du befinner dig i miljöer som är mer lockande och givande, om du vill träffa någon mer spontant.

 

Skorpionen

Nu kommer du att spela i en helt egen liga kära Skorpion. Det är upp till dig vad du vill med din relation, hur den ska se ut och vad du själv är beredd att lägga ner för att uppnå dina önskningar. Kan bli en magisk period där du till och med får en person du länge drömt om. Oavsett är detta en tid då ditt självförtroende är starkt och du är sexigare än någonsin. Passa på att dejta, va spontan och öppen för att träffa människor på ställen du tidigare inte övervägt kanske.

 

Skytten

I november finn det utrymme för att uppleva väldigt många olika delar utav kärlekslivet kära Skytt. Antingen går du in i en romantisk tid där du låter dina innersta känslor komma fram och där du och din älskling kanske går in i en bubbla. Kan också vara en månad då hemligheter kommer fram. Om du är singel är detta en utmärkt period för att släppa gamla relationer en gång för alla och gå vidare. Du kan träffa någon som inte har direkt samma avsikter som du själv, va lite uppmärksam på det.

 

Stenbocken

November är en månad då du är mer öppen och nyfiken på vad din relation kan innebära kära Stenbock. Kanske kommer ni testa något nytt tillsammans, umgås mer med era vänner, gå på roliga fester ihop eller testa gränserna. Va ärlig med vad du känner och vad du vill ha ut av er två. Är du singel kan du gå in i en plötslig romans, kanske med någon du redan känner, så som en vän. Här finns det möjligheter att växa genom dem du träffa och ha en riktigt rolig stund.

 

Vattumannen

Under november månad är du mer villig än vanligt att komma fram till gemensamma mål om framtiden kära Vattuman. Har du och din älskling en större plan att följa tillsammans eller verkar det bara vara du som vill? Dags att ta snacket och också komma fram till något. Dejtar du kan du dras till någon som är betydligt äldre än du eller någon med mer erfarenhet av livet. Kanske blir du förtjust i någon på jobbet eller någon du studera ihop med.

 

Fiskarna

Den här perioden är inspirerande och utvecklande för ditt kärleksliv kära Fisk. Här finns det möjligheter att boka en längre resa tillsammans, dra iväg spontant på äventyr över en helg eller bara allmänt i vardagen göra livet tillsammans mer roligt och uppskattat. Om du är singel kan du intressera dig för någon med en helt olik bakgrund än din egen. Där du får upp ögonen för nya saker och vill utforska det okända.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..