POWER OF THE MOON

 

På lördag är det fullmånetime, den här gången på cirka 12 grader i Oxens tecken. Det vi kan förvänta oss är att ämnen som Oxen berör kommer att märkas allra mest. Hit hör bland annat ekonomi, trygghet, fastigheter, materiella saker, men också vårt egna värde, vår självkänsla och vår grund. Oxen älskar också lyx och vill såklart ha det superbekvämt. Eftersom Venus, Oxens styrare är i opposition med Uranus kan detta tillfälle vara något utav en ögonöppnare. Är det dags att börja se saker ur andra vinklar? Hur viktig är vår stabilitet i livet, med rutiner och att veta vad vi får? Hur skulle det se ut om vi chansade lite mer? Tog risker och levde dag för dag? Om vi inte visste nästa steg i livet eller vart det kunde ta oss.. Låter det spännande? Fullmånen vill alltid visa oss vart vi kan förändra något till det bättre även om det i stunden kanske inte alls känns så. Fundera då på hur din situation hade kunnat se ut, om du va öppen för det okända, öppen för att våga göra något helt annorlunda med ditt liv.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..