Horoskop vecka 45

 

Väduren

Den här veckan kan du behöva dra nytta utav vissa fördelar för att nå dina ekonomiska eller materiella mål kära Vädur. Du kanske kommer samarbeta med andra eller använda någon hemlig info för att lyckas med dina långsiktiga planer. Räkna med att någon i din närmaste krets kommer uppmuntra dig och få dig att själv vara den som driver fram en stabilitet i ditt liv. Tänk på att inte bli allt för impulsiv utan känn in läget och situationen först.

 

Oxen

Under den här perioden kommer andra människor att ha ett starkt inflytande på ditt liv kära Oxe. Du är villig att kompromissa en hel del och kan ha svårt för att sätta gränser. Ett utmärkt läge då såklart är att jobba med detta hos dig själv. Vilka har du valt att ha i ditt liv och hur kommer ni överens? Vart finns balansen och är det viktigt att göra alla glada och nöjda? Du letar efter harmoni och vill så gärna bli omtyckt för dina prestationer och för ditt engagemang, men är det rätt för dig?

 

Tvillingarna

Den här veckan kan dina sociala kontakter öppna upp nya utvecklings möjligheter för dig kära Tvilling. Om du behöver hjälp med att ta dig fram, på arbetet eller i skolan är det läge att be om det. Oväntade saker kan hända som gör att du kanske vill byta spår eller satsa ännu hårdare på det du redan gör. Det kan gå upp för dig vilka prioriteringar du måste göra för att skapa den förändring du vill ha. Du kommer ha självförtroende i det du gör.

 

Kräftan

Nu är det viktigt att du själv tar initiativ till olika saker och försöker påverka din situation och vardag så mycket du bara kan kära Kräfta. Du har potential och är redo att göra vad som krävs utav dig för mer glädje i livet. Se till att ändra din livsstil om du känner för det och skapa det som du drömmer om. Mycket handlar om att våga släppa taget om en situation och ge dig ut på okänd mark. Räkna med att positiva nyheter väntar i så fall.

 

Lejonet

Det är bra om du lägger ditt fokus den här veckan på ditt hem och på att skapa en lugn och harmonisk stämning där du är kära Lejon. Mycket känslor kan komma upp till ytan och du kan behöva ta tag i ditt eget bagage, kanske med stöd ifrån någon i din familj eller en nära vän. Ett bra tillfälle att se över din bostadssituation, söka bostad, byta, köpa, sälja. Eller hitta ett sätt som gör att du kommer trivas mer i det du har. Renovera upp eller bara pigga upp med nya detaljer.

Jungfrun

Den här veckan är perfekt för förhandlingar eller för att söka support ifrån någon kära Jungfru. Du tar lättare till dig uppgifter, se till att det blir gjort så att du också kan få mer tid över till det som är roligt. Din motivation är stark och du lyckas övertyga andra med dina åsikter. Använd dina sociala nätverk till att nå ut med idéer eller om du ska köra en kampanj. Utmärkt läge också för studier, anmäla dig till en kurs eller delta i något webinar.

 

Vågen

Detta är en viktig period för din budget kära Våg. Helt klart värt att börja fundera på hur du kan jobba upp en stabilare grund och planera för dina långsiktiga mål. Det kan finnas utrymme för att jobba över, ta ett extra jobb eller börja göra buisness utav något som du kan. Bara du själv sätter upp begränsningarna. Va öppen för att knyta nya kontakter och låt dina vänner presentera dig för viktiga personer som skulle kunna visa dig rätt väg att gå.

 

Skorpionen

Den här veckan är levande på alla sätt, kraftfulla och höga ambitioner driver dig mot dina drömmar kära Skorpion. Du står inför att fullfölja ett djärvt projekt och detta kommer du såklart bli uppmärksammad för. Räkna med att lägga fokus på det som du tycker är viktigt. Förändringar kommer att inträffa men då är det bäst om du är steget före och vet åt vilket håll du vill. Hur som kommer saker bli bra för dig men välj din väg och sikta högt nu.

 

Skytten

Om du inte känner för att vara produktiv den här veckan så kan du istället drömma om något som gör dig lycklig kära Skytt. Detta är ju en känslosam tid och det måste få vara så också. Din intuition är starkare än vanligt och räkna med att dina nattliga drömmar kan vara livliga och komma med både råd och vägledning, så va vaksam på det. Du kan få insikter som inom kort kan få dig att välja nya alternativ eller tillvägagångssätt.

 

Stenbocken

Just nu är alla saker möjliga som rör grupper, klubbar, lag eller annan form där det finns en salig blandning människor kära Stenbock. Alla kan vi bidra med något och det är här du kommer in i bilden eller vice versa. Tänka tillsammans, utvecklas ihop, göra skillnad i det stora. Vad kan du själv bidra med där? Vilka är dina starkaste drag och vad är du beredd att ge utav dig själv? Du kommer känna dig meningsfull om du får delta i välgörenhet eller liknande.

Vattumannen

Den här veckan kan det dyka upp djupare frågor kring din arbetssituation, din skola eller något annat som du utför kära Vattuman. Det kan vara allt från att diskutera din lön med chefen, rodda i skolprojekt eller hitta ett sätt att kunna arbeta för något du är bra på. Du kan få vissa insikter och behöva ta ställning till en situation. Va ärlig mot dig själv om vad du vill och om vart du är på väg i livet. Känns det rätt, kör, känns det inte bra, byt spår och satsa på något helt nytt!

 

Fiskarna

Nu får du undvika att fastna i den där fällan av att bara drömma och tycka att alla idéer är vackra men svåra att fånga kära Fisk. Det är dom inte och du kan vara den som driver på för att förändra och för att skapa något helt magiskt. Det är läge att gasa och samtidigt läge att tacka nej till saker som inte är av betydelse. För att du ska kunna nå din frihet eller få den kunskap du söker krävs det att du aktivt fattar beslut och ser till ditt eget bästa.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..