BIG LUCK

 

På måndag väntar en riktigt härlig träff på himlen som ni absolut inte får missa att dra fördelar utav. Vår stora lycka, Jupiter, som ger oss tur och expansions möjligheter, möts med vackra kärleksplaneten Venus i Skorpionens tecken. Det händer bara var 12:e år, i just samma tecken alltså. Att ägna sig åt ämnen som Skorpionen styr över är helt klart rätt och där finns det gott om olika varianter. T ex öka sina inkomster, dyka ner i kärlekens allvar, nya vägar kopplade till passion och sex eller ta en djupdykning i sitt inre och få fram den andliga sidan. Den här dagen har power och du har powern att förändra i den riktning du önskar!

 

//N

  1. Jag skulle vilja veta hur jag ska gå vidare från min vädurs man. Vet att oxe och vädur inte går ihop så bra. Men nu har vi hållt på velat i 2,5 år. Hur blir det framöver ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..