POWER OF THE NEWMOON

 

På lördag är det värt att fira nymånen som infaller i Skorpionens tecken, på cirkus 18-19 grader. Verkligen en utmärkt tid för att dra igång något projekt, personlig utveckling, relationer, öppna upp för andlighet, förbättra ekonomin eller starta upp en buisness med någon, vad som, bara gör det som lockar allra mest. Det bästa vi kan göra är ändå att investera i oss själva. Skorpionen handlar mycket om att ta död på något för ge liv till något nytt. Transformation och att möta sin inre värld, oavsett vad som finns där. Det känns roligt tycker jag. Skorpioner förlorar aldrig och det ni kan ta med er är ändå att ni aldrig kan förlora er själva. Det finns alltid något att hålla fast vi, alltid något att utforska, en spännande resa inuti. Ett fokus på meningen med livet kan bli större och vad är egentligen värt att ägna sig åt dag in och dag ut? Vad gör vi med tiden som vi har? Hur kan vi göra annorlunda? Och nå våra passioner. Vilken är din passion?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..