Tänk på det här

Merkurius, som alltid tar sig en tripp bakåt på banan lite då och då kommer göra det under en period från och med söndag, till 23:e december. Det ni kan bära med er, bara så, är att t ex när vi bokar något, resor, möten, beställer julklappar (särskilt teknikprylar) så kanske det inte blir riktigt som vi tänkt oss. No big deal men jag vill ändå nämna det. Missförstånd kan bli vanligare, förvirring lika så. Har ni viktiga saker på er dator eller telefon, spara det innan ni ångrar er. Trafiken, bilar, räkna med förseningar eller trassel. Va ute i god tid om ni ska iväg på en längre resa. Gamla ansikten kan dyka upp, kan vara kul, mindre kul, livet händer och Merkurius vänder!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..