GOOD START

 

Det är tisdag, det händer grejer på himlen i stort sett hela veckan, till och med flera samma dag, det blir lite att hålla koll på. Idag träffar Merkurius på Saturnus, dom hamnar bredvid varandra i Skyttens tecken. Här kan vi tänka t ex utlandet, skriva på något kontrakt om studier far away, jobb i ett annat land, boka en längre resa… Eller så kan ni ha ett samtal med någon som är äldre, mer erfarenhet, coachaktigt där ni får möjligheten att ta del utav nya perspektiv eller andra syner på livet, vad livet kan erbjuda beroende på vilken väg vi väljer. Det kan bli intressant. Lyssna, eller agera!

 

//N

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..