Venus i Skytten

På fredag vandrar Venus vidare in till Skyttens tecken och nu är det ju kärlek och skönhet vi pratar om. Vad kan vi förvänta oss utav den här energin? Jo att det blir mer eldigt, mer vågad passion (inte så intensiv) och den hålls igång flytande! Här har vi en känsla av att allt löser sig. Vi ser inte på problem utan vi tar det som det kommer. Ni som kanske bor på skilda orter hittar sätt som gör att det ändå känns rätt gött. Oavsett hur ni kommunicerar är det värt det just nu. Vi får in ett flow, det är härligt. Och vi kan också bli ärligare, brutalt ärliga till och med.. Vi ser saker ur ett större perspektiv och vidgar våra vyer. Äventyr och resor kan bli extra hett!

 

//N

  1. Hej, när man klickar i menyn på bloggen så finns det inga alternativ att välja det är bara vitt. Ska de inte gå att välja tex månadens eller veckans horoskåp?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..