KÄRLEKSHOROSKOP DECEMBER

Läs gärna ert ascendenttecken! Jag gör även personliga relations horoskop. Kontakt: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Nu i December kan du känna att du vill väldig olika saker själv kära Vädur. En del av dig vill inget hellre än att vara nära, ha mycket sex och uppleva det där djuriska och framför allt passion. Här får du också se upp för svartsjuka eller känslor som bubblar upp utan att du riktigt vet varför. Den andra delen av dig kräver betydligt mer utrymme, oavsett relation är det din frihetskänsla som går först. Och här får du försöka följa med din egen dans. Vad vill du offra för ett bra förhållande eller för en dejt i dagsläget? Du kan vara extremt svår att läsa av så det kan du tänka på, liksom vad det är du vill förmedla. Nu kan du träffa någon som är väldigt intressant, kanske kommer från en annan kultur eller har en helt annan syn på livet. Stay open minded!

 

Oxen

Under den här perioden kommer du att vara nästan som en magnet kära Oxe. Din attityd och aura lyser av magi och nu blir du oemotståndlig, men också intensiv såklart. Det är allvar nu för dig och du vet precis åt vilket håll du vill att din relation eller dejt ska leda. Att köra spel leder ingenstans nu utan det är raka besked som kommer gå hem. Däremot kan ni ha olika åsikter, huvudsaken är att ni är öppna och prata om det i så fall. Din älskling eller dejt kommer bli imponerad utav ditt mod och hur du driver er framåt. Lyft också fram dina behov och hur du vill ha det, mer på sikt. Som singel kan du verkligen få uppleva en stark dragning till någon, passionen och lusten kan verkligen ta över så va försiktig med dina känslor.

 

Tvillingarna

När det kommer till relationer kommer ditt självförtroende att vara på topp kära Tvilling. Har du en älskling kommer ni att kunna få mer tid för varandra, hinna prata om gemensamma framtida mål och hur ni vill ta nästa kliv. Här finns det utrymme för att skapa harmoni och balans, visa dina djupare behov och känna dig älskad. Ska du ge dig ut på dejt, grattis! Detta är en utmärkt tid för att hitta ”rätt” där ute, kanske är det din själsfrände du möter. Människor med hög potential i alla fall, som har något att bidra med, på riktigt. En del av dig kan vara något stressad och även nervös men du har ingen anledning att vara det. Bjud på dig själv och på den du är, det kommer alla gånger att gå hem.

 

Kräftan

I December har du och din älskling alla förutsättningar för att få in både nöjen och samtidigt välja mer livskvalité i vardagen kära Kräfta. T ex kan ni ägna er mer åt träning tillsammans, helt klart ett sätt att få upp glöden och komma in i en period med mera sex. Som singel är denna tiden väldigt speciell eftersom du kommer ha självförtroendet att följa dina impulser och också din lust. Vill du bara ha roligt och träffa någon för natten kommer December inte göra dig besviken. Du är modig att visa dina känslor vilket kommer kännas som en lättnad för dig. Det kan finnas möjligheter att träffa på någon t ex på ditt gym eller om du är med i andra sammanhang som typ välgörenhet, särskilt nu inför julen.

 

Lejonet

December kommer garanterat få dig att känna dig extra het och uppskattad kära Lejon. Detta är en månad då du verkligen inte ska vara rädd för att berätta om dina känslor eller önskningar. Ditt mod kommer kunna ta dig och relationen eller din dejt till helt nya nivåer. Du har en flirtig attityd och såklart kan det skapa lite drama om du har en älskling eller en dejt som känner att det börjar bli allvar mellan er. Det kan finnas en del humörsvängningar hos dig när du inte får saker på ditt sätt, tänk på det. Annars är detta en superhärlig tid för kärleksboostar på flera plan. Även hur du ser på dig själv och det är väl kanske det som kommer lysa igenom allra mest nu. You rock girl!

 

Jungfrun

På flera sätt är December en känslosam månad där du behöver mycket närhet men också är villig att visa din sårbarhet kära Jungfru. Har du en älskling kan ni komma varandra mer nära på djupet, berätta om drömmar och våga öppna upp för nya vägar i relationen. Det är ändå väldigt bra tid för er att hitta på saker, gå på konserter, på stand up och vara sociala med vänner även du helst stannar kvar i soffan hela kvällen. Dejtar du är det friska fläktar och chanser till att vara något mer riskabel i dina drag. Prova att hänga i trakten där du bor, lokala barer eller klubbar. Nu kan det också hetta till mellan dig och någon du trodde ”bara” va en vän. Det finns flera ställen att utforska, gör det!

 

Vågen

Den här månaden kommer kärlekslivet kännas roligt, flirtigt och enkelt kära Våg. Har du en älskling är det läge att hitta på saker tillsammans, vara socialt aktiva, gå på fester, teater, kanske dra iväg på en weekend, låt det vara kul och va spontana. Är du singel kan du helt plötsligt få känslor för en som du trodde va en kompis, ja men varför inte prova något mer? En annan grej du verkligen ska satsa på så är det att gå online och uppdatera eller anmäla dig till dejtingsidor. Där finns det goda chanser att det klickar med någon, ni bara ha så mycket gemensamt. Ett annat alternativ är att låta dina vänner presentera dig för sina singelkompisar. Gå på så många singelaktiviteter du bara orkar!

 

Skorpionen

December kommer erbjuda flera kvällar där du och din älskling får tillfället att njuta av det goda livet kära Skorpion. Nu söker du stabilitet i din relation, du ser till att ni umgås och unnar er saker, det är ni värda. Det är ingen idé att bråka med dig just nu, du vet vad du vill, ha självförtroendet att agera och göra din åsikt hörd. Tänk på att inte vara för hård i vissa situationer. Dejtar du kan du dras till någon som har klass, kanske någon som är mer erfaren och med tydliga mål. Du orkar inte med människor som velar och vill ta saker som de kommer, du vill ha besked, ja eller nej. Häng på mer sofistikerade ställen och där du tror att den typen som du vill ha skulle kunna tänka sig att gå.

 

Skytten

Den här månaden kommer kärlekslivet att dra dig mellan två olika världar kära Skytt. En del av dig kan vara mer fokuserad på att kanske lämna en relation, ta en paus eller bara stanna upp och reflektera. Är det något som behöver ändras ordentligt här? Dejtar du kan du vara extra försiktig med vem du väljer att släppa in på livet. Samtidigt kan här finnas en hemlig attraktion som får dig att drömma dig bort. Vågar du fortsätta? Med Venus i ditt eget tecken är ändå det här en tid då kan glänsa och få uppmärksamhet. Du drar till dig människor, flirtiga situationer och här finns helt andra historier att prata om. Det blir mer av vad du vill, hur du ser på det du har tillsammans med din älskling eller någon annan.

 

Stenbocken

Det här kan vara en utmärkt tid för dig som har en älskling att på något sätt förnya ert sociala liv tillsammans kära Stenbock. Du söker både det festliga och det mysiga, mer romantiska just nu. Passa även på att öppna upp dig, gärna din mer sårbara sida och visa vad du skulle vilja förbättra. Som singel kan du falla för någon i din krets, men se upp för svartsjuka! Det kan finnas hemligheter med i bilden eller att något är väldigt opassande bara, ta det lugnt. Det kan också vara time för dig att nätdejta en del under December. Uppdatera din profil och ge dig ut i djungeln för ett tag. Spännande och intressanta människor kan komma in i ditt liv. Romanser kan absolut komma och gå. Förstora inte upp något bara, håll dig till verkligheten.

 

Vattumannen

Ena stunden kan du vara väldigt driven och framåt i dina relationer för att i nästa stund ta det precis som det kommer och för vad det är kära Vattuman. Du kan brottas med att söka stabilitet, fokusera på vilka planer ni har och samtidigt inte vilja låsa upp dig till något alls. Du kan alltid skapa en bra grund tillsammans med din älskling men att det också innebär en öppenhet för det som eventuellt kan inträffa. Samma sak gäller för dig som är singel eller dejtar. Att vilja för mycket ibland, att vilja vara fri som en fågel i nästa sekund. Detta kan få dina beundrare att undra vad som är på gång och kanske behöver du förklara ett och annat. Nu kan du falla för en vän, någon på ditt jobb/skola och det kan bli en spännande tid.

 

Fiskarna

Nu kan det vara en bra idé att våga ta lite risker i kärlekslivet kära Fisk. Våga vara modig och berätta om dina känslor, berätta om dina framtidsplaner för din älskling eller våga be snyggningen om en dejt! Här finns det också ett annat typ utav utrymme, att faktiskt träffa någon som inte faller dig i smaken på pappret. Ni kan ha delade meningar, olika åsikter men ändå känna att ni är rätt för varandra. Som singel kan du träffa någon i skolan, på ditt jobb, via kollegor eller om du väljer att dra på en resa. Möjligheterna är många och du ska inte begränsa dig. Du som har en älskling kan börja planera för en resa eller ha andra grejer att se framemot. Ni kan bli inspirerade att leva ett nytt typ av liv tillsammans. Testa!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..