Fullmåne i Tvillingarna

 

Imorgon är det Fullmåne i Tvillingarnas tecken på ca 11-12 grader och det brukar tändas ett litet ljus hos oss angående situationer eller liknande som inte fungerar så bra för oss. För att detta ska kunna bli bättre så inget allvarligt menat. Men vi måste se för att kunna göra skillnad. Tvillingarna handlar bland annat om att kommunicera och kanske är det just den biten som vi själva behöver titta på. Vad är det vi säger egentligen? Säger vi som det är eller lindar vi in saker? Är vi fega i vårt sätt att uttrycka oss? Hur skulle vi vilja göra istället? Hit hör också kortare resor eller hur vi tar oss fram, rent praktiskt. Förslag på förändringar där kan dyka upp och underlätta vår vardag. Elcykel är ju en poppis julklapp i år! Sen spelar såklart huset roll, vart månen landar i ert personliga horoskop, ta reda på det!

 

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..