NEWMOON POWER

Måndagen inleds väldigt peppigt med en Nymåne i Skyttens tecken på cirkus 26-27 grader. Det är en hel hög med planeter i Skytten just nu, även Saturnus, karmagubben eller han som vill att vi tar ansvar, sträcker på oss, lär oss osv. Även Uranus kommer göra en snygg trigon ditåt och vi kan på flera sätt utnyttja detta spel på himlen. Jupiter (lyckan) är styrare över Skytten och alla ämnen som tillhör Skytten kommer ni kunna dra fördelar utav. Jag tänker på studier, högre utbildning, spirituell utveckling, personlig utveckling, visioner, kontakter med andra länder, en längre resa, möjligheter till att flytta, jobba eller plugga utomlands, starta upp en verksamhet, satsa på att sprida sina kunskaper, allt! Skytten är modig och vill gärna ha utmaningar som riktigt biter tag i en. Hur kan ni tar er utanför det som är bekvämt och tryggt idag? Vad behöver ni göra för att ta ett steg framåt?  Eller för att kasta er ut? Har ni någon plan? Skytten är otroligt rädd om sin frihet så hur kan ni göra för att känna er mer fria? Bli mer fria? Det här är ett tillfälle att ta ansvar för sitt eget liv och skriva ert eget manus till er film.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..