BIG SHIFT AGAIN

Då var äntligen julveckan här! Vi har ett par planetförändringar på gång och imorgon sker den största. Saturnus, vår lärare, där vi behöver ta mer ansvar, där vi behöver se och hitta ett nytt förhållningssätt, där vi ibland måste dyka ner på djupet (mindre trevligt alla gånger) men vi kommer upp starkare, vårt karma, det som ändå till slut gör att vi faktiskt utvecklas, växer och förhoppningsvis blir de människor vi vill vara. Saturnus byter tecken, från Skytten, (där han har varit sedan slutet på 2014) till det tecken som han själv styr över, Stenbocken. This is home! Det här kommer vara en tacksam tid för er som sträva efter det som har en mening. Vi kommer kunna få mer självdisciplin, ta bättre ansvar för oss själva. Det kan också upplevas som en period där vi tvingas ”betala” och tydligare se konsekvenserna av våra handlingar. Beroende på i vilket hus Saturnus härjar runt kommer det såklart falla ut olika för er, men en sak att ha med er är att det kan ta tid med Saturnus, det går inte i samma tempo, det kan kännas segt, att det aldrig blir färdigt. Nu kan ni också fundera på era val i livet, speciellt kopplade till ert yrke, era karriärval, blev det som ni tänkt er? Har ni satsat hårt på något som börjar kännas ointressant? Lever ni ut er fulla potential? Saturnus älskar det som är och kommer hålla hårt i det. Att försöka sig på en genväg för att komma till målet är inte optimalt här. Vi kommer behöva titta extra noga på de områden i livet som fungerar sämst, allt för att kunna bygga upp något bättre, något realistiskt. Saturnus vill ha ordning, respekt och en stabil framtid. Nu har ni en möjlighet att grunda för det. Lycka till!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..