Lovely Venus is joining

Idag byter glamorösa Venus tecken till Stenbocken och kör sin ride där ett tag framöver. Nu kan vi passa på att ta kontakt med t ex chefer eller människor i en högre position, som har inflytande eftersom de är mer benägna att stötta eller ta någon under sina vingar just nu. Vi kan känna att personer runt omkring oss finns där och supportar oss i det vi gör eller i det vi vill. I relationer blir vi mer seriösa, vi har en bra mask, skapar inget onödigt drama utan vi är mer korrekta än vanligt. Det kan också ta lite tid att komma någon in på djupet under den här perioden. Vi vill gärna visa upp hur bra och duktiga vi är. Innerst kan vi istället kämpa med just sådana frågor. Det räcker med att vi går till oss själva, vilken bild vill vi måla upp och visa för omvärlden? Och varför är det så viktigt, spelar det egentligen någon roll?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..