KÄRLEKSASTRO JANUARI

Väduren

I början på januari vill du verkligen ha korten på borden när det kommer till ditt kärleksliv kära Vädur. Har du en älskling är du nu redo att ta upp alla framtidsplaner, dina drömmar och du bjussar mer än gärna på vad du känner och behöver för att må bra i relationen. Det blir mer passionerat och mer intensivt. Är du singel kommer du inte nöja dig med att dejta för skojsskull. Du vill veta att den du träffar har samma ambitioner som du själv, annars får det vara. Någon som är något äldre än du kan locka. I mitten på januari sen släpper du till lite mer och är beredd att testa något nytt. Att dejta online är bra läge! Du kan falla för en vän eller för någon som du träffar via dina kompisar. Ha ett öppet sinne!

 

Oxen

När året startar är du redo för att se vad kärleken har att erbjuda dig kära Oxe. Är du i en relation kan ni ha lite delade meningar om hur ni ska få saker att funka. Du är öppen för att prova alla möjliga varianter och provar gärna dig fram till vad som passar bäst. Här kan du få kämpa något och vara tydlig med dina avsikter. Boka en resa tillsammans, ha något att se fram emot! Som singel kan du nu möta människor som verkligen få dig att tänka till. Det kan vara någon som har en annan kultur, en annan bakgrund, någon där du blir nyfiken och vill öppna dina vyer. I mitten på januari sen är du definitivt mer sugen på att veta vart relationen är på väg. Och ska du dejta behöver du ha klart för dig vart personen står i livet, nästa steg liksom. Du har en plan.

 

Tvillingarna

Du inleder 2018 med djupare känslor och ett stort engagemang för ditt kärleksliv kära Tvilling. Har du en älskling kan detta vara en tid då ni bestämmer er för att börja utveckla det ni har. Allt från att flytta ihop till gemensam ekonomi kan komma upp som ämne. Det du känner är starkt och passionerat, se upp för svartsjuka eller onödig drama. Inled inga bråk över små saker. Som singel kan du träffa någon som verkligen få ditt hjärta att slå. Det kan komma som från ingenstans. Om du dejtar är det den seriösa typen du letar efter och gärna någon som kan visa sina känslor. I januari sen är du lättare i tanken och nyfiken på vad som kan väntas där ute i världen. Du kan möta väldigt intressanta människor.

 

Kräftan

Året börjar verkligen glatt för dig och dina relationer kära Kräfta. Har du en älskling kan det kännas som en nystart för er. Du är mer på hugget, tar initiativ och visar vad du vill ha, särskilt i sängen. Ni kan komma långt i era planer för framtiden och du njuter av att vara på samma spår. Som singel är detta en spännande tid då du kan träffa någon där du känner att ni har en stark connection redan från början. Du kommer veta vad du vill, vad du söker och det syns på dig. Är du bara ute efter nattligamöten kan du förvänta dig passion och det där lilla extra. I mitten på månaden sen går du in i en fas där du blir mer inkännande och mottaglig för både dina egna men också andras känslor. Du känner riktigt djupt, på gott och ont.

 

Lejonet

Du inleder ditt år tillsammans med din älskling genom att börja förändra och titta närmare på era rutiner i vardagen kära Lejon. Du är produktiv och vill hitta lösningar för att kanske få mer tid ihop tillsammans. Kunna träna ihop eller börja med någon aktivitet. Bor ni ihop kan det finnas delade meningar där kring hur ni ska inreda, vad ni behöver, om ni ska flytta osv. Men du är lösningsfokuserad! Är du singel kan det kännas något segt. Du kan börja undra om det är så att du ställer för höga krav på folk. Människor lever helt enkelt inte upp till dina förväntningar. I mitten sen är det andra energier och du kan mycket väl känna att du går in i helt rätt person vid exakt rätt tidpunkt, wow.

 

Jungfrun

Det är mer glitter och glamour i ditt kärleksliv än vanligt kära Jungfru. Har du en relation kan ni ägna mycket tid tillsammans, göra roliga saker, gå ut på restauranger mer, gå på fester, stand ups och sånt kul. Du känner dig mer tillfreds också med dig själv och ditt utseende vilket såklart påverkar. Är du singel kan du träffa någon om du t ex åker på en kortare resa eller väljer att dejta online. Även när du är ute i nöjeslivet finns där gott om flirtar och chanser till både en och två romanser. Ditt självförtroende är på topp och du visar gärna vad du vill ha eller vem. I mitten på januari drar du dig mer tillbaka och börja titta närmare på vem det är du faktiskt söker och vad som är av värde för dig i en relation.

 

Vågen

När året startar kan det finnas mycket  känslor med i bilden kära Våg. Har du en relation vill du mer än gärna veta vad ni står och hur ni ska komma vidare. Du är beredd att släppa din älskling mer in på livet. Ni kan umgås mer med varandras familjer och känna en starkare tillhörighet. Är du singel finns det en risk att du känner dig något ensam. Du kanske blir nostalgisk och tänker tillbaka på något gammalt, funderar och går in i känslor som du egentligen skulle kunna släppa. Se det för vad det är. Detta är en bra tid för att ta hand om dig själv och fundera på vad du verkligen söker i kärleken. När det blir mitten på januari kommer du vakna till liv och vilja ut och se världen med andra ögon och då väntar den ena romansen efter den andra!

 

Skorpionen

Om du har en älskling startar året upp väldigt festligt med att ni ha en riktigt rolig period tillsammans kära Skorpion. Allt från att umgås mer med vänner till att gå på konserter, åka på äventyr och skratta ihop. Ni får uppleva hur ni är när era bästa sidor kommer fram och där ni också kan vara spontana och ta dagen som den kommer. Är du singel kan det vara en bra idé att uppdatera dina profiler på dejtingsidorna alternativt att starta en! Här kan det gå undan och dejterna kan verkligen avlösa varandra med ett himla tempo. I mitten på januari vill du mer ta det lugnt, luta dig tillbaka och inte hetsa så mycket kring kärleken. Det får mer bli som det blir då. Och kanske har du någon att introducera för din familj..

 

Skytten

Det här året kan inledas med att du träffar någon liksom lite så i smyg eller går och är attraherad utan att visa några som helst tecken på det kära Skytt. Å ena sidan vet du precis vad eller vem du vill, du har en tydlig bild men dina känslor kan dra åt ett annat håll vilket kan frustrera dig en aning. Har du en relation är det på tiden att ni börja synkar eran vardag, hur ser den ut och vill ni samma saker? Om det inte känns helt hundra kan ni faktiskt välja att avsluta. I mitten på månaden sen är det inte lika noga tycker du. Då blir det flirtiga vibbar och mer spontana möten som gör dig nyfiken. Du kan falla för någon online eller börja haja grejen med nätdejting, kör! Du har knappast något att förlora. Till och med kan du bli förälskad eller inleda något tillsammans med en polare.. Roligt blir det och du kommer trivas!

 

Stenbocken

Det här året startar verkligen upp i kärlekens tecken för din del kära Stenbock. Venus är i ditt tecken vilket gör dig snyggare, sexigare och med mer självförtroende, grattis! Nu känner du att du har koll på läget, kan välja bland dina beundrare och bollen är hos dig. Kanske känner du också att du spelar i en egen liga! Ta för dig, visa vad du vill och plocka fram dina dolda sidor. Andra uppmärksammar dig mer än vanligt, njut av att vara i centrum. Har du en relation är det lite upp till dig hur du vill styra den. Din älskling kommer glatt att följa med vid din sida. I mitten av månaden kan du känna att du vill bli mer seriös, satsa och ha en stabil grund att stå på, oavsett status. Du blir målmedveten och dessutom kommer du älska att lyxa till det. Unna dig och kärleken det där lilla extra.

 

Vattumannen

När 2018 startar upp kan du känna att du lever i en egen liten bubbla när det kommer till kärleken kära Vattuman. Och den kan liksom se ut lite hur som beroende på ditt eget humör. Antingen har du lätt för att romantisera, förälska dig eller falla blint för någon som kanske inte är världen bästa. Du kan vara osäker på vad du känner, om det känns hundra, har du en relation kan det bli frågor som att stanna eller gå. Kanske har du börjat träffa någon fast i hemlighet, någon som inte är lämplig eller att ni bara måste hålla tyst ett tag. Det kommer klarna för dig i mitten på månaden och du tar tillbaka din kvinnliga power igen. Här finns det massor med trevliga erbjudanden och valet är ditt.

 

Fiskarna

Året börjar bra för dig och du ser ut att ha det riktigt festligt när det kommer till kärleken och dejterna kära Fisk. För dig som är singel är det lika bra att hålla sig framme. Här gäller det att gå på tillställningar, event, partyn eller bjudningar hemma hos dina vänner. Allt är möjligt! Romanserna kan avlösa varandra, ena dagen känner du för en sak, nästa vill du prova något nytt. Du kan träffa någon via dina kompisar eller bli kär i en kompis.. Har du en relation är det viktigt att ni umgås och hittar på roliga grejer tillsammans. Ta med varandra på fester, hos polare eller visa upp ditt intresse. Variation är bra! I mitten på månaden sen vill du gärna befinna dig i en kärleksbubbla och inte veta av omvärlden alls.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..