It’s a fullmoon tonight!

Det här året startar verkligen upp på en gång med en fullmåne i natt.. Månen kommer vara på cirkus 11-12 grader i Kräftans tecken och områden som hör hit berör oss mer än vanligt. Solen är mittemot i Stenbocken och nu gäller det att försöka hitta en bra balans mellan vårt hem, familj, det vi står allra närmast och den rollen vi tar utåt, vårt större engagemang, som jobb/skola/samhället. Båda vill ha trygghet, veta vad som väntar men det kanske inte blir så just nu. Vi får en möjlighet, som alltid med fullmånar, att titta på det som inte funkar för att jobba mot en lösning. Även om det i stunden inte känns superkul behöver vi se bortom händelser i sig. Hur kan vi kombinera detta på ett bra sätt för alla? Kräftan är ett känslosamt tecken och nu ska vi uttrycka våra behov, det vi innerst inne önskar oss utav andra, våga visa oss sårbara och prata om det som skrämmer oss allra mest. Vad kan du förlora?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..