Vad vill du förändra?

Planeten Uranus har under en längre tid gått retrograd på banan och inom olika områden kan vi ha saknat en riktning (beroende på i vilket hus den härjar runt). I mitt fall är han t ex i det sjätte, och mina matvanor har ju varit k a t a s t r o f a! Här behöver jag definitivt hitta en mer sund livsstil och det tänker jag göra. Uranus älskar att chocka, förändra och förnya. Om saker eller händelser kommer olägligt, ja, gör det bästa utav det. Antagligen är en förändring det ända rätta. 2018 är sista året som Uranus kommer befinna sig i Vädurens tecken (så länge vi lever, typ) så här handlar det också om att hitta sitt unika jag på många sätt. Vem är du?

 

//N

  1. Hej fina astrolog Nathalie !
    Jag undrar om du kan skriva lite om barn eller relations mellan två stjärntecken när har du tid är du snäll . Tack för allt du gör fantastisk . hälsningar Fia

    1. Hej Fia! Ja men juste, frågan där om barn har jag fått tidigare.. Absolut, när jag får tid över så ska jag börja med ett sådant.
      Ha det fint! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..