It could be a magic weekend baby

Till helgen är det flera planeter som skapar en otroligt härlig vinkel till varandra. What to do? Här går det såklart inte att sitta rakt upp och ner utan det gäller att agera, att ta för sig, visa vad man vill ha, big time. Vi kommer få tillgång till ett enormt driv, till en power som sträcker sig utanför alla gränser. Rätt läge att fokusera på det vi vill i livet och börja göra något åt saken. Inte fastna i huvudet, utan köra. Allt från att slänga ut trådar, dra i kontakter, kolla upp saker, avklara delmål och kanske gå till botten med oss själva, hitta våra allra djupaste önskningar, vilka är det, egentligen? Använd flowet som kommer, ta chanserna, se större och bortom alla hinder, hur går det att lösa? Det ordnar ju sig, om vi verkligen vill.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..