Så är han som pojkvän – enligt hans stjärntecken!

Väduren

Att vara tillsammans med en Vädur är som att ha en verklig Superhero i sitt liv! Han bjuder inte direkt på några stunder utan ser till att ni två ständigt är i rörelser, har något på gång eller passionerat älskar. Han kommer inte kunna bidra till trygghet i ditt liv utan tvärtom, se till att du kommer iväg på äventyr och provar på så många olika saker som möjligt. Med honom blir du lätt på bra humör och dras med in i hans värld där kreativiteten och idéerna flödar. Kärlek för honom är lika med att slänga sig in i storm och han är helt orädd inför vad som väntar. Han har inget tålamod och vill att ni ska gå fort fram i relationen, utan att se till praktiska bitar, allt löser sig enligt honom. Här får du en öppenhet, en rakhet och en drivkraft som heter duga. Han vill absolut inte lura dig eller göra dig besviken men han följer alltid sina impulser och kommer alltid att göra det.

 

Oxen

Du som har valt att vara ihop med en Oxe kommer alla gånger kunna känna dig lugn och trygg med honom. Är du väl hans har han valt dig med omsorg och vet att det är bara dig han vill ha. Han är en mjuk och försiktig person som visar sin kärlek på ett blygt och romantiskt sätt. Det finns en stor känslighet hos honom och han älskar beröring, att vara nära och med honom kan det bli riktigt sensuellt. Han gillar att ge dig lyxiga presenter och visa också sin kärlek genom att köpa blommor, choklad, bjuda ut på middag osv. Du får vara beredd på att han vill diskutera alla praktiska delar i er relation och kommer att komma med konkreta förslag på lösningar. Det kan ta tid, så ha tålamod. Han behöver säkerhet och veta att du vill vara med honom, helst livet ut. Då kan han koppla av och ge mer utav sig själv.

 

Tvillingarna

Den här killen väljer du bara om du vill ha action, komedi och någon att kunna diskutera allt mellan himmel och jord med. Ni två kommer inte smälta samman och bli en. Här får du mer räkna med en livskamrat som gärna hittar på roliga saker, åker på resor och hela tiden upptäcker något nytt och spännande i livet. Han kan vara både rastlös och oberäknelig men väldigt charmig och gullig på många sätt. Du kommer älska att bli underhållen och gillar du galna upptåg är detta något att satsa på även i längden. Med honom kanske du kan tvivla, flera gånger, men är du redo för det typ av liv han vill så låt dig dras med. Härligt härligt men farligt farligt, ungefär. Han vet hur han ska kunna hålla i gång dig, få din uppmärksamhet och få dig att vara glad i stunden. Måla inte fan på väggen men han är charmör.

 

Kräftan

Att få den här killen på kroken är väldigt svårt så har du lyckats med det och ni är tillsammans kommer du i princip aldrig att bli av med honom. Han är blyg och avvaktande, rädd om sitt inre och så kräsen, när det gäller allt. Här har du lite att leva upp till och han kommer garanterat att jämföra dig med sin mamma. För honom kommer relationer och familjen alltid först och han skulle göra vad som helst för att behålla den trygga grund han har byggt upp åt er. Räkna med att han alltid kommer ta dig till de bästa restaurangerna, beställa in det bästa vinet och uppfylla alla dina önskemål. Han är en romantiker ut i fingerspetsarna och en gentleman av the old school. Du kan vara lugn därför att denna mannen är lojal och gör inga snedsteg. Men sviker du honom, blir du aldrig hans igen, glöm inte det.

 

Lejonet

För en Lejonhane är kärlek och romantik helt klart dramatiskt och något han absolut inte vill vara utan. Den här mannen gör ingenting halvhjärtat utan har han väl satsat på dig kommer han göra allt för att behålla dig och för att ni ska ha det bra. Han älskar att skydda dig, han kommer vara lojal och vilja visa dig för hela världen. I den här relationen kommer du definitivt att känna dig uppskattad och bli behandlad som en riktig prima donna. Han älskar när du klär upp dig, lyxar till vardagen och gör den speciell för honom. Gör han något fel, om det nu händer, kommer han alla gånger att kunna charma dig igen utan problem. Ni kommer hitta på massor med roliga saker, åka på resor och leva det goda livet. Däremot kommer han inte tycka om du råkar sno hans plats i rampljuset, han vill alltid stå i centrum.

 

Jungfrun

Har du väl fått en Jungfru att investera sina känslor i dig får du räkna med att det är ett noga genomtänkt beslut. Han är inte den som överöser dig med romantik och kärleksförklaringar, där kan du snarare bli satt på svältkost. Men han har andra bra kvalitéer som du kan njuta utav. Han håller alltid vad han lovar, är lojal och uppriktig. Om du behöver hjälp med något, vad som helst, så kommer han att älska att få hjälpa dig. Det finns en omtänksamhet hos honom som är väldigt fin och gullig. Han strävar alltid efter att vara perfekt i dina ögon och är helt klart självkritisk. Detta kritiska kan också hamna på dig ibland, att han ser detaljer som du behöver rätta till och det kan vara mindre charmigt. Han vill ditt bästa, så får du se det. I sängen vet han garanterat vad han sysslar med och kan leverera exakt det du vill ha.

 

Vågen

Att bli ihop med en Vågman är inga konstigheter, han bli väldigt lätt kär och kan rusa in i ett förhållande nästan läskigt snabbt. Han behöver en relation för att må bra, för att uppleva harmoni och balans i livet. Här har vi en kille som i alla fall är romantisk, big time. Han kommer göra många mysiga stunder för er och på olika sätt charma dig till att få det han vill. Men för honom är det alltid viktigt också att ni är överens och vill samma saker. Att kompromissa och hitta lösningar är något han kan ägna sig åt i timmar. Du kommer förstå hur viktig du är för honom och känna dig både kvinnlig, sensuell och lekfull. Han vill även att ni ska kunna prata om allt, dela med er och vara som bästa vänner. Att bråka är inte hans starka sida, han hatar verkligen konflikter och kommer ta genvägar för att slippa en del diskussioner.

 

Skorpionen

Har du blivit tillsammans med en Skorpion är det inte helt säkert att du vet vart du har honom. Den här killen har ett stort djup och känslor som han själv ibland inte förstår sig på. Det är alltid intensivt och passionerat med honom och han lyckas få dig exakt dit han vill. Om du är rätt partner för honom kommer han våga visa sina innerst känslor och de kan vara mäktigt att få höra. Han är en liderlig älskare och ger aldrig upp. Har han sagt att han ska göra något åt dig kommer han att fixa det, hur svårt det än verkar vara. Du kan lita på honom, till döden. Han har en stark intuition och kan många gånger veta hur du känner eller vad du behöver i stunden. Han är bra på att svara upp på dina behov och vill alltid att du ska känna dig trygg med honom. Räkna med att han kommer dra med dig på äventyr som du bara kunnat drömma om, han är orädd som få.

 

Skytten

Är du nu tillsammans med en Skyttkille är det bäst att du delar hans intressen. Han älskar att utforska världen, resa, träffa nya människor och försöka förstå meningen med allt. Du får räkna med att åka runt med honom och ständigt vilja besöka nya och okända platser. Han är den ständige läraren och vill hela tiden utveckla sina kunskaper, läsa och hänga med i vad som händer runt omkring honom. Det han söker är mer en äventyrspartner att dela dagarna med. Han är impulsiv och spontan, alltid redo att dra vidare till nästa steg eller plats. Ha ett öppet sinne om du vill behålla honom. Det finns något flirtigt och charmigt över honom men ibland kan han vara väldigt hård med sanningen, han förskönar den inte utan snarare kan han uttrycka sig klumpigt. Han är självständig och förväntar sig att du också är det.

 

Stenbocken

Har du blivit ihop med en Stenbocksman kommer han att ta er relation på största allvar. För honom är kärleken absolut ingen lek utan något som ska medföra respekt mot varandra. Han ger sig inte in i vilket förhållande som helst utan behöver känna att det är på riktigt, starka känslor och ett kraftigt band mellan er. Då kan du också räkna med att han kommer göra vad som krävs för att behålla dig. Det han söker är stabilitet och själv kommer han göra allt för att bygga en bra grund för er. Alla praktiska bitar i vardagen kommer han att lösa åt dig. Du kommer aldrig behöva bekymra dig över såna saker, utan det är så han visar sin uppskattning. När han väl tar ut dig är det på de absolut bästa ställena, inget annat duger åt honom. Du kommer förstå ditt värde i form av dyra presenter och lyxiga resor mer än i romantiska kärleksförklaringar.

 

Vattumannen

Att vara tillsammans med en Vattuman kan absolut vara spännande och intressant, om man är öppen för det oförutsedda och att kunna tänka i nya banor, annars är det nog läge att dra. Den här mannen är oberoende och värna om sin frihet, tyvärr. Han är lekfull och vill helst ha en partner som han kan diskutera med, om verkligen allt. Inte är han den romantiske killen som är kletig och ofta säger att han älskar dig. Det kan han göra, men inte alltid vid ”rätt” tillfällen. Däremot gillar han att överraska dig! Det kan till och med vara helt galna grejer som han vill att ni två ska testa. Du kommer inte ha en tråkig stund. Han förutsätter att du kan ta hand om dig själv och se till att du får det du behöver. Orädd och rättfram kommer han att utforska massor med olika saker och du är såklart välkommen att hänga på.

 

Fiskarna

Den här killen har gått in i er relation med hjärtat i handen, helt osjälviskt och med en rejäl dos romantik, va så säker. Now we talking. För honom är kärleken det största man kan vara med om och få uppleva. Du kommer få känna på den känslan, av magi, när ni är tillsammans. Han är en drömmare, en medmänniska och någon som alltid kommer stötta och hjälpa dig. Dina önskemål kommer han vara noga med, se till att du är nöjd och glad. Han har själv behov av att bli lite ompysslad då och då så glöm för guds skull inte bort det. Romantik får honom att smälta eller små fina kärleksgester, det älskar han och kommer minnas för alltid. Hans attityd är lugn och avslappnad, något seg ibland. Du får gärna säga åt honom vad han ska göra, särskilt om det handlar om mer praktiska saker, där är han inte alltid med på tåget.

LOADING..