What´s inside you?

Den här veckan startar upp med besked! Imorgon, men kan även kännas av idag, möts Pluto, det underjordiske mysteriet, med både Solen och Venus. Någon grad ifrån bara ligger Jupiter och Mars, bildar en skön sextil. Nu kan vi göra oss förberedda på att allt det vi vill, känslor vi bär inom oss, även vårt mörker, kan få se ljuset. Och det handlar om att inte vara rädd för den sidan utav oss själva, säga ja och gör något vettigt utav det. Energin finns där, men den ska omvandlas, till något bättre? Ju mer vi trycker bort, låtsas som att det inte finns, ju värre kan det komma till uttryck senare. Vi kan verkligen få möjligheten att använda vår makt på ett positivt och kreativt sätt. Vänd det själv och tänk, hur kan jag göra istället, vad är alternativen?

Det här är något som kan visa sig i princip vilket sammanhang som helst. På arbete, med chefer, kollegor eller i skolan, med studiekompisar, lärare, där maktspelet kan vara centralt. I våra intima relationer, i relationen till oss själva, självkärleken, hur ser den ut? Våra innersta hemligheter, vad driver oss och hur kan vi börja förstå det? Personlig utveckling absolut och inse behoven, på en djupare nivå. Ja det kan vara mycket och väldigt olika, särskilt beroende på i vilket hus det faller, som vanligt.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..