Merkurius till Stenbocken

Imorgon byter Merkurius tecken till Stenbocken och vårt fokus kommer vara mer praktiskt. Nu vill vi ha ordning, organiserat och uppstyrt. Vi kan enklare se vad som är viktigt, vad som behövs prioriteras och hur vi exakt ska kunna göra det också. Läge att ta tag i alla typer av praktiska frågor, sådant som vi skjutit på för att det känns trist. Negativt är att vi tyvärr kan vara allt för realistiska och inte lika kreativa i tanken. Men ibland behöver vi städa upp även i våra tankesystem.

 

//N

  1. Tack för ditt svar , både om du kan är du snäll . Jag tycker det jätte spännande att veta från en duktig astrolog som du .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..