Change your plan maybe

I helgen kommer både Solen och Venus vara i en kvadratur till Uranus och ja.. det kan innebära, ändrade planer helt enkelt. Va beredd på att styra om, ha en plan b eller liknande. Hitta nya vägar framåt. Vi kan känna att vårt tålamod setts på prov för en stund. Här är det bra om vi också kan varva ner istället för att stressa upp oss över en situation som ändå inte går att göra så mycket åt. Inte läge att impuls shoppa i helgen. Vi har lättare för att slösa med pengar och faktiskt ångra oss. Förändringar av vårt utseende är inte heller att rekommendera tyvärr. Men det kommer bättre tillfällen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..