New moon – use it!

Natten till onsdag inträffar en Nymåne i Stenbockens tecken på cirkus 27 grader. Den här månen kan få oss att faktiskt se på verkligheten, vårt liv, som det är och utifrån det börja agera och ta ansvar för hur vi väljer att skapa det vidare. Vår energi och våra resurser vaknar till och plötsligt blir vi medvetna om tiden vi har, eller inte har kvar. Stenbocken är praktisk och vill att vi fokusera på långsiktiga mål, ha ambitiösa mål när det kommer till jobb eller plugg, att drivas utav någonting som vi kan ta på. Nu är också frågan, hur vill du utveckla din grund? Eftersom Uranus är med på ett hörn kan livet nu kräva att vi inte krampaktigt håller fast vid något som för längesen är dött. Det kan innebära att vi sätter ner foten i något sammanhang, kanske på arbetet eller i en situation där någon står över er. Nymånar ger oss alltid en chans till ett nytt kapitel i våra liv. Vi kan komma ifrån gamla mönster och låta nya övertygelser falla på plats. Venus ligger tätt med den här månen vilket kan hjälpa oss att förbättra vår självbild och släppa lös vår kreativitet.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..