This week, this fullmoon

På onsdag händer det grejer på himlen, det är fullmåne, inte bara det, en förmörkelse, på 11-12 grader i Lejonets tecken. Lejonet styrs utav Solen, som är vårt jag- vår identitet, där vi vill eller behöver synas, få utlopp för vår energi, vilka vi är och vilka vi vill vara, för oss själva, men även för andra. Det här är alltså en viktig fullmåne för vår självbild och för vår status, utåt. Vår passion, kreativitet och vårt handlade står på spel. Lever ni ut från botten utav era hjärtan? Vad hindrar er från att agera och ta risker? Vad håller ni tillbaka? Fullmånar är alltid ett bra tillfälle till att knyta ihop säcken eller avsluta något som vi startat ett halvår tidigare, utvärdera. Den vill också visa oss vilka områden i livet som inte riktigt håller hela vägen fram. Det kan tvingas fram förändringar och vi blir ibland tvungna att utse en ny väg. Saker kan komma upp som vi inte räknat med och få oss ur balans, det kan bli lite skakigt. Huvudsaken är att vi kan välja en annan riktning, att vi i alla fall kan se det, se möjligheterna som kommer och fånga dem.

Lejonet är power, glamour och lyx! Ta chansen att få glänsa för den du är.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..