KÄRLEKSASTRO FEBRUARI

För mer info om mina tjänster (personliga horoskop/relationshoroskop) nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Fram till den 10:e februari kommer du har stor lust att vilja utforska och experimentera i kärlekslivet kära Vädur. Du är öppen för vad som kommer i din väg och har du en relation kan ni tänka utanför boxen och komma fram till många intressanta saker. Antingen i hur ni väljer att leva eller hur ni vill ha det i vardagen. Efter det går du in i en mer drömsk period, där du kan bli betydligt mer romantisk, se din älsklings eller dejts behov och visa upp dina empatiska sidor. Är du singel kan du däremot träffa någon som du tror är på ett särskilt sätt men det visar sig vara ett helt annat läge. Va lite försiktig med vem du släpper in på dig, gör gärna en ordentlig koll först. Det kan också vara en tid där du som lever i en relation funderar på om allt verkligen står rätt till. Ingen idé att fatta några drastiska beslut. Reflektera och lyssna till dig själv.

 

Oxen

I början på månaden kan du som är singel göra upp en tydlig plan för hur du ska ta dig framåt, få kontakt med nya människor eller vilken strategi du ska köra på. Du är målmedveten och vill ha någon som är strukturerad och där ni delar framtidsplaner. Har du en älskling vill du satsa hårt, veta vad ni bägge känner och tänker inför nästa steg i relationen. Annars blir du lätt frustrerad. Från och med den 11:e kan det vara på tiden att se över dina dejtingsidor eller så skaffa du en, nu! Nätverka online kan ge riktigt bra respons just nu. Alternativt att du träffar någon via dina vänners vänner eller på sociala tillställningar. Berätta vad du är ute efter och se vad din omgivning kan skaka fram. Par kan bli mer sugna på att hitta på grejer tillsammans, vilja medverka på varandras intressen, dra med till gemensamma polare och ha roligt på en ny nivå. Här kan ni också börja upptäcka andra livskvalitéer, hur ni har er relation och hur den kan förbättras på olika sätt.

 

Tvillingarna

När februari drar igång är du fortfarande mer mån om din frihet, om att ha roligt tillsammans med din älskling eller dejt, upptäcka nya saker och söka inspiration. Ni kanske bokar eller börja planera för en resa, bra tider för det. Du som är singel har goda chanser att träffa någon i plugget eller på nån kurs. Efter den 11:e februari börjar du funderar mer och mer på framtiden. Har du en relation kommer du vilja veta om ni drar åt samma håll. Ni kan ha samtal där det planeras eller börja styras upp mer ordentligt kring hur ni ska ha det, leva och bo. För dig som är singel eller dejtar är det viktigt att du träffar någon som är stark och målinriktad. Någon som har koll på läget och där ni delar era långsiktiga mål. Du kan falla för någon i en högre position, någon på ditt jobb eller så kan du träffa på någon via dina kollegor eller studievänner.

 

Kräftan

Början av februari kommer fortsatt att vara känslofylld för din del kära Kräfta. Oavsett statusläge kan du verklige drunkna i ett stort djup. Du ger allt i kärleken eller så väljer du att dramatiskt avsluta och ta dig vidare. Din styrka och kraft är enorm! Du är intresserad utav det mysterium som kärleken erbjuder. Efter den 11:e vänder det och du börja släppa på kontrollen, lever ut och vågar leva mer i frihet. Det kan kännas som en lättnad. Har du en relation kan ni börja kolla på resor, planera för äventyr eller bara rent allmänt känna att ni inspirerar varandra på ett nytt och fräscht sätt. Du som är singel är öppen för alla typer utav människor. Nu kan du faktiskt falla för någon som inte bor i närheten utav dig, där du måste pendla. Du kan träffa någon ifrån en annan kultur eller någon med en helt annan bakgrund än din egen. Det blir spännande!

 

Lejonet

Februari startar upp helt enligt dina kärleksplaner kära Lejon. Passa på att ta det där samtalet med din älskling eller dejt som kan leda till något större mellan er. Att möta varandras behov på mitten blir prio och du ser hur lätt du själv får igenom dina önskemål när du också lyssnar på andras. Du kan även påverka en relation i den riktning du själv vill så missa absolut inte detta! Efter den 11:e kan du uppleva det som att känslorna hamnar utanpå dig och det kan verkligen innebära stora berg- och dalbanor. Ena stunden kan du vara galet passionerad och tagen av det ni har för att i nästa frysa till is. Du kommer märka att du kräver mer och att du gör allt för att vinna detta spelet. Är du singel kan du möta någon när du minst anar det och bli pang förälskad. Det kan kännas som att ni är menade för varandra. Dra inte på med din dramaqueen ton!

 

Jungfrun

Första veckan i februari kan du och din älskling använda till att fixa och dona med gemensamma projekt kära Jungfru. Är du singel kan det löna sig att visa på sin välvilja, du skulle kunna träffa någon om du t ex ägna dig åt välgörenhet eller liknande. Den 11:e februari kommer Venus dra igenom ditt sjunde hus och här pratar vi såklart kärlek i massor! Oavsett din situation nu, passa på att ta vara på detta tillfälle. Visa din älskling vad du vill mer er relation, berätta hur långt du är beredd att gå och lyssna också efter behoven på andra sidan, viktigt. Dejtar du kan det vara nu ni tar klivet och bestämmer er för att faktiskt vara ett par. Som singel kan du träffa massa nytt och roligt folk, särskilt i samband med fester och kalas. Du kan möta någon som känns så jäkla rätt och där allt bara händer i farten.

 

Vågen

Fram till den 10:e februari är det grönt ljus för dig på i alla fall flirt och nöjes fronten kära Våg. Här gäller det att du håller dig framme, tar för dig och visar med hela ditt hjärta vad du vill ha. Du kan träffa en rad olika beundrare och kanske får du svårt att bestämma dig för om någon är värd att satsa på. Det beslutet kommer inte att bli enklare att fatta efter den 11:e då du blir allt mer kräsen med vilka som får ta utav din dyrbara tid. Du hittar lätt fel och brister, kritisera och får svårt att känna någon lust alls till att det hela vidare. Det är såklart bra att du vill ha det bästa, men fråga också dig själv, skyddar du dig ifrån något eller ifrån dina känslor? Känns det skönt att ha roligt lite på avstånd? För dig som redan har en älskling blir det en utmärkt tid för att tillsammans komma in i schyssta rutiner som funkar för er båda.

 

Skorpionen

När februari väl är här är du kanske mer i kontakt med dina djupare känslor, söker romantik och vill ha det mysigt tillsammans med din älskling eller dejt kära Skorpion. Ni kan umgås mer med era familjer och känna att era band bara växer. Efter den 11:e februari lägger du in en helt annan växel i kärlekslivet. Har du en relation vill du hitta på saker, ha roligt, gå ut och dansa, träffa vänner och gnistan mellan er kommer tändas som på nytt. Dejtar du får du räkna med att det kan dyka upp fler än en beundrare som dessutom inte ger sig. Du spelar i en egen division och kör ditt race. Spela spelet snyggt eftersom det också lätt kan uppstå drama under den perioden. För din egen skull, följ ditt hjärta och öppna upp ditt innersta. Du kan bli förälskad och uppleva passion, hetta och glamour de luxe!

 

Skytten

Början av februari är en bra tid för att rensa luften mellan dig och din älskling/dejt kära Skytt. Det är viktigt att du lyssnar på andras behov och försöker förstå hur ni kan mötas. Hänga runt med vänner, gå på stand up, konserter och liknande är perfekta grejer för er som vill få ett litet lyft. Efter den 11:e februari kan känslorna komma över dig och du kommer inte undan. Om du har en sund relation kan ni nu begrava er i soffan, glo på film, laga massa god mat och bara slappa och njuta i varandras sällskap. Är det däremot lite osäkert får du nog fråga dig själv om du stannar för att det är bekvämt och tryggt? Du kan bli något nostalgisk och blicka tillbaka på flera minnen, men du behöver också tänka på framtiden. Som singel är det bäst att ägna sig åt sig själv, egenvård och att klura ut vad det är du söker i en relation, vilka behov du har.

 

Stenbocken

Februari inleder med att du fortfarande söker det stabila i kärlekslivet och i dina relationer kära Stenbock. Du är också bra på att visa ditt eget självvärde, hur du vill bli behandlad och vad som stärker dig. Se till att din älskling/dejt skämmer bort dig lite extra. Efter den 11:e februari blir du lite mer wild and crazy! Ditt flirtiga humör kommer fram och du minglar helt klart med fler än vanligt. Din charm kommer kunna locka många beundrare eller åtminstone blickar. Under den här perioden kan du falla för en kompis eller falla för någon som du träffat genom dina vänner. Som singel kan det vara på tiden att aktivt börja nätdejta och fila på dina kanaler där. Ger du det intryck du önskar, har dina behov förändrats och hur ska du kunna nå ut med vem du är på bästa sätt? En kortare resa kan också bli spännande…

 

Vattumannen

Använd början på februari till att verkligen forma din relation i den riktning du vill kära Vattuman. Dina ord är liksom lag och du kommer ha medvind, vara charmig och ingen kan motstå dig. Efter den 11:e februari är du mer sugen på att få lite stabilitet och trygghet. Du vill veta vad planen är och hur ni rent praktiskt ska genomföra vissa saker. Frågan är också, ligger det samma saker på era önskelistor? Nu kommer det komma upp prioriteringsfrågor och sånt kul. Som singel kan du söka till någon som lever det goda livet och som har en säkrad framtid, alltså någon med tydliga mål och som dessutom har det ordnat för sig. Dejtar du vill du att det ska vara i lyxig stil, det ska vara klass och kvalité på folket och ställena. Nu duger det inte med vilket ölhak som helst. Det är bra, fram med ditt värde och visa vad du vill ha.

 

Fiskarna

I början på februari kan du känna att både du själv och dina känslor är i händerna på någon annan kära Fisk. Du dras med i din älskling/dejts humör och stämningen beror mycket på hur andra uppfattar sin verklighet. Efter den 11:e februari är det du själv som har kontrollen igen och börjar styra utifrån dina egna behov och efter din smak. Nu är du sexig, charmig och oemotståndlig. Använd den här energin till att påverka och förändra det du inte är nöjd med. Som singel kommer du ha ögonen på dig och det är upp till dig vad du vill göra med det. Om du är intresserad utav någon är det lika bra att du tar kommandot och kör på. Va inte rädd för att bli dissad, i så fall var det väl lika bra att du fick veta det. Du har ingen tid att slösa bort. Då är det bara att gå vidare till nästa. Nu kan inget stoppa dig.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..