New week

Måndag, ny vecka, nya förutsättningar, så brukar jag se det i alla fall. Idag har jag saktat ner på tempot på morgonen. Min dag startar nästan alltid med springning och jag ser många fördelar med det, så jäkla skönt. Duschade lääänge, åt frukost lääänge. Så nu kan jag fokusera på vad som händer i veckan, på himlen alltså. Min egen vecka kan bli ganska spontan.

Imorgon och faktiskt på onsdag kommer vi kunna märka av vibbarna utav en sextil mellan Venus (kärlek, skönhet, konst) och Uranus (frihet, förändring, unik). Detta skapar möjligheter till att ta en annan, mer önskad riktning i t ex en relation, kärlek eller som vänner. Hitta en personlig präglad stil, antingen som ger uttryck via kläder eller något kreativt, att våga prova något nytt. Det kan innebära att gå sin egen väg, lita på sig själv och sin förmåga. Alla har vi något som vi är bra på, fram med det.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..