KÄRLEKSASTRO MARS

Reklam för personliga tjänster

För mer info om mina personliga/relations horoskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Om kärlekslivet varit lite oklart eller som i en bubbla för dig kära Vädur, kommer den här månaden verkligen att vara till din fördel. Nu kan du slappna av, vara dig själv och komma ut och glänsa som den stjärna du är. Oavsett status kommer du ha väldigt lätt för att dra till dig nya människor, flirtiga situationer och spännande möten. Du upplever också att det är upp till dig, vad du vill ha, vad du söker, vem du vill dejta, det är din spelplan nu. Framför allt är detta en period då du ska ha roligt och njuta av livet, särskilt singellivet. Bind inte upp dig vid första bästa, go with the flow. Har du en älskling kommer du känna dig mer sedd, uppskattad och att det är du som har möjligheten att ta relationen i en riktning. Att vara aktiva tillsammans blir i alla fall viktigt och något som kommer föra er närmre varandra.

 

Oxen

Den här kärleksperioden kan bli lite vad du gör den till kära Oxe. Antingen väljer du att gå in i en egen värld tillsammans med din älskling, där ni helt går in för romantik med mysiga middagar, tända ljus och hitta den där magiska känslan. Eller så kan det vara så att du faktiskt velar, är det rätt, ska jag stanna, ska jag dra vidare? Som singel kan du falla för någon, bygga upp egna bilder om den här personen, kan vara farligt…akta dig för det. Gör lite efterforskningar innan du kastar hela dig in i ett nytt romantiskt projekt. Du kan också bli sugen på någon som är upptagen, inleda en relation som på något sätt behöver hållas hemlig. Om du dejtar kan du ha några stycken på rad där det finns en risk att en eller flera blir sårade. Va ärligt mot dig själv i alla fall, vad du vill ha och trassla inte till det i onödan.

 

Tvillingarna

Detta är en spännande tid för dig när det kommer till kärlekslivet kära Tvilling. Har du en älskling är det mycket möjligt att ni töjer på gränserna, utforska nya vägar i er relation, kanske väljer ni att ha en öppen? Ni kommer ha stor glädje av att hänga med vänner, dra med varandra på fester eller visa upp era intresseområden, liksom bjuda in så, umgås mer tillsammans. Livsplaner och drömmar hamnar i fokus och ni bollar idéer ihop. Singlar kan verkligen ge sig ut på okänd mark. Är du inte med i gamet på nätet ännu, se till att bli det. Eller uppdatera din redan befintliga profiler, va tydlig med vad söker. Nu kan du också falla för en kompis eller så träffar du någon riktigt spännande via dina vänner. Allt är möjligt och den ena romansen efter den andra kan trilla in i ditt liv. Va spontan och öppen.

 

Kräftan

Nu är det dina framtidsplaner och drömmar som blir viktiga också i dina relationer kära Kräfta. Om du har en älskling kommer du vilja ta ett snack om hur ni ser på framtiden och gemensamma planer för den. Drar ni åt samma håll där eller ser den helt olika ut? Du vill ha en tydlighet kring vad du kan förvänta dig utav er två som par. Va noga med att berätta vad du har för tankar och vad du vill. Om du dejtar är det den seriösa typen du söker, som kan ge dig det du önskar. Kan vara någon som är lite äldre än du, någon med mer erfarenhet eller som har en hög position på något sätt. Du kan mycket väl bli uppvaktad, mer traditionellt och verkligen gilla det. Inga halvdana relationer kommer överleva hos dig just nu. Det kan finnas något på gång mellan dig och en kollega eller också med en chef faktiskt..

 

Lejonet

Under den här perioden är du väldigt mån om din frihet, dina visioner och din livskvalité kära Lejon. Har du en relation är det viktigt att du får utrymme för just de här sakerna, annars kan du välja att fokusera mer på dig själv och på ditt liv. Du och din älskling kan boka en resa, hitta på äventyr eller bara vara mer spontana i vardagen, låta er fångas av dagen. Inga allt för uppstyrda planer utan mer chill. Dejtar du kan du ha fallit för någon där avståndet är lite knepigt och du kan ha tankar på att flytta eller bara allmänt på hur ni ska få till det. Är du helt singel är detta en magisk tid då du kan träffa väldigt härliga och spännande personer. Människor ifrån andra kulturer, med andra bakgrunder och som verkligen kan ge dig något, inspirera dig, på djupet. Behåll ditt öppna sinne och va inte rädd för att kasta dig ut.

 

Jungfrun

Nu har du en vilja att gå in på djupet i din relation kära Jungfru. Du är inte rädd för att ge av dig själv, känslomässigt men också t ex visa din vilja till att kanske flytta ihop, dela på mer saker i vardagen, få en känsla av att tillhöra varandra på en annan nivå. Du är så redo! En sak som du kan tycka är läskig är alla dessa känslor och hur de kommer till uttryck, här tänker jag på svartsjuka. Ta ett steg tillbaka innan du skapa drama eller gör en höna av en fjäder. Stay cool. Om du dejtar är du verkligen inte villig att gå ut med vem som helst, bara för nöjes skull. Du vill ha det ska kännas, finnas passion och hetta mellan er, redan från början. Och är du singel kan du mycket väl träffa någon där det bara säger pang och ni klickar direkt. Vill du gå hem med någon för en kväll har du definitivt stjärnorna bakom dig.

 

Vågen

Nu kommer du må som en prinsessa kära Våg, eftersom ditt kärleksliv kommer vara i balans. Har du en relation kan du förvänta dig att ni tar relationen till en ny nivå. Att ni kanske bestämmer er för att flytta ihop, förlova er eller något annat som känns stort. Det är en tid då ni verkligen har ögon för varandra, vill kompromissa och se till varandras behov. Dejtar du kan det finnas flera älskare med potential och i värsta fall får du svårt att välja. Där det känns härligt och där det finns ett schysst flow, följ det. Är du trött på att vara singel finns det ingen anledning att sitta hemma och sukta. Umgås med dina vänner, tacka ja till fester och tillställningar, ta dig ut, det är A och O nu. Va där det händer. När du minst anar det kan du träffa någon och bli förälskad över en kväll. Ge människor en chans och döm inte för fort.

 

Skorpionen

Detta är en bra tid för dig och din älskling att t ex styra upp er gemensamma vardag kära Skorpion. Även om det inte låter super läckert så kan det vara smart och effektivt att få det att flyta på bättre. Ni kanske kommer på att ni ska börja träna tillsammans, ta promenader tillsammans hem efter jobbet/skolan, laga mer hälsosam mat ihop, det kan bli hur bra som helst. Om du dejtar kommer du att vara extremt noga med vem du träffar. Du ger inte av din tid till vem som helst. Och du har definitivt ett kritiskt öga med dig ut på dejten. Som singel kan det kännas lite segt, men ge människor en chans. Du kan träffa någon genom att t ex engagera dig i välgörenhet eller miljöfrågor eller när du tar hand om dig själv, i olika forum, särskilt träningen. Att hänga på krogen kommer inte ge dig något.

 

Skytten

Den här månaden levererar bra med glöd och passion till ditt kärleksliv kära Skytt. Har du en älskling kommer ni att kunna känna er som kära på nytt. Din livslust kommer smitta av sig och hur du väljer att uttrycka dig kommer spela stor roll. Nu är det hur du känner, från hjärtat som är i centrum. Du är orädd för att visa hela dig själv vilket kommer göra dig supersexig! Är du singel är det bara att gratulera. Här är liksom scenen din, det är showtime och du har alla möjligheter att inleda romanser, hamna i flirtiga situationer eller få uppleva riktig passion och hetta. Det som dock kan hända är att det blir för mycket utav allt. Att du har flera beundrare på samma gång och att det kan skapa drama. Men nu ska du verkligen ge av dig själv, våga vara den som tar kommandot och fråga efter t ex en dejt.

 

Stenbocken

Under den här perioden kommer du vara extra känslosam kära Stenbock. Det kanske inte är din bästa sida men ibland är det ju bra att den också kommer fram i dagsljuset. Har du en älskling kan du vara i mer behov av att bli bekräftad, vilja umgås bara ni två över en mysig middag eller en film i soffan. Du kan lätt bli nostalgisk och vilja prata om det som varit. Era ban bli starkare, helt klart eftersom du har lättare för att öppna upp ditt innersta. Dejtar du kan detta vara tiden då ni blir mer seriösa. Väljer att introducera varandras vänner och familjer. Som singel kan du börja tänka på ett gammalt ex eller så börjar du till och med dejta ett gammalt ex. Det kan finnas oerhört djupa känslor med i bilden. Det är viktigt att du inte blir för på och kväver den andra personen. Ge det tid och utrymme så, kanske det går hela vägen.

 

Vattumannen

Nu är du verkligen sugen på att ta dig ut kära Vattuman. Har du en relation är det bra om ni hittar på många roliga saker ihop. T ex gå på konserter, på stand up eller drar iväg på en weekend över en helg. Umgås med gemensamma vänner och tacka ja till fester och bjudningar. Ni behöver få skratta tillsammans. Din flirtiga sida kommer fram så se upp för lite svartsjuka. Dejtar du kommer online ha en hel del att erbjuda dig. Signa upp dig direkt eller putsa på dina profiler. Du kan träffa intressanta människor via dina kompisar eller genom bekanta. Det är en lättsam stämning runt dig och du vill helst av allt bara ha lite kul. Du kommer ha lätt för att få människor nyfikna på dig och nya kontakter knyter du enkelt. Reser du i något sammanhang, kan du mycket väl träffa någon där..

 

Fiskarna

Den här månaden kan du ha fullt upp med att både hitta praktiska lösningar i din relation och att verkligen kunna slappna av och njuta tillsammans kära Fisk. Du och din älskling behöver lugn och ro, gå på massage ihop kanske, besöka ett spa eller bara hemma ge varandra den tiden och uppmärksamheten. Unna varandra saker, skäm bort er själva, dra på restaurang eller beställ hem mat hela veckan. Dejtar du kommer du dras till någon som är mer stabil och trygg. Du vill veta vart det ska leda och du kan vara väldigt snabb med att checka av gemensamma mål. Låt det få ta tid. Ha inte för bråttom även om du själv kan känna att tiden bara rinner iväg. Som singel kan du bli uppvaktad utav någon som vet hur du vill bli behandlad och det kommer att locka fram dina kvinnliga sidor på ett coolt sätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..