What about your inside

Innan helg nu drar sig Jupiter bakåt på banan, alltså kör sin retrograd period vilket ger oss en hel del att fundera över. Först i juli kommer Jupiter vända framåt, så ta den här tiden och försök hitta en strategi som funkar. Oavsett område i livet, ni vet bäst själva vart ni behöver jobba hårdare med er själva, för att förändra ett beteende, mönster, förhållningssätt, attityd osv. En transformation är inte långt ifrån men nu blir det ett annat fokus. Vi kanske jobbar mer i det tysta, lite bakom eller för oss själva. Eftersom Jupiter befinner sig i Skorpionen är det tydligt att dessa frågor kommer upp, förr eller senare. Vi pratar makt, power, pengar, andras pengar, sex, djupa känslor, liv och död. Några eller något utav dessa ämnen behöver vi ta ställning till. Hur kan ni göra annorlunda eller prioritera annorlunda? Vad gör ni egentligen med er tid? Tar ni vara på det ni har? Utmärkt tid för självhjälp, personlig utveckling, healing mm.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..