Finns så himla många anledningar till att vara ledsen på när man är hjärtekrossad. Men vet ni? Det finns fler anledningar till att vara lycklig och njuta av livet och nuet. Här är mina akut-tips, till dig som behöver något snabbt!!! NU!! Hjärtat BLÖDER ju!! Förblöd inte!

  1. Påbörja ett enklare projekt som inte känns oöverkomligt. Typ, utveckla origami-skills. Och bli grym! Eller, lär dig några nya fraser på ett språk du inte lärt dig innan. Det viktiga är att du gör framsteg i något som inte har med ditt ex eller någon annan att göra.
  2. Gör ditt allra bästa för att inte ha någon kontakt. Det är ju frrrruktansvärt svårt, men det blir inte bättre. Det gör bara mer ont, nästan alltid. Tyvärr.
  3. Lyssna på vad dina nära och kära säger. Om dom säger att dom finns där för dig och att det kommer kännas okej igen så småningom, hör inte bara det utan försök att tro på det själv också. Skriv upp det i dina anteckningar på mobilen, skriv det på små lappar hemma.

Har TUSEN andra tips men här är nog mina viktigaste. <3 vet att det gör ont, men det blir bättre. Du kommer känna dig okej så småningom. Jag tillhör nära och kära, så lita på mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..