Kastatillbakatorsdag

289503_10150384244494155_962343036_oblondieNi vet när man bara vill vara helt vild och typ snagga halva håret, odla polisonger (okej kanske inte så extremt) eller liknande? För ungefär två år sen fick jag för mig att jag skulle klippa håret superkort och färga det blont. ”Tyvärr” så gjorde jag aldrig det, så feg som jag är. Dessutom kom mina Sailor Moon barndomsdrömmar kom tillbaka och jagade mig i sömnen nätterna jag tänkte på detta blonda hår.

Tänk vad mycket knasigt man kan få för sig. Såg en video häromdagen (mitt videotittande på alldeles för konstiga saker fortsätter) på en tjej som helt plötsligt kände att hon inte längre ville ha sina ben, så hon skar av dem med en motorsåg. Kände mig lite feg som inte ens vågade klippa av håret då…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..