Snow is coming

Skärmavbild 2013-11-24 kl. 14.32.04
Vinterskor och vinterjackor är lika svårt för mig varje år. Jag är ganska lik SL på den fronten, går runt och tycker att ”Näeee men vadå snöstorm?” och sen BAM inser man att man bor i Sverige och JO, det kommer snö. Varje år.

Men i år ska jag banne mig vara redo! Ovanför ser ni vad jag vill ha på mig denna vinter. Helst av allt vill jag nog ha ridskorna från Zara eller dem röda från Office. Egentligen borde detta collage varit fyllt utav UGG’s och Sorelkängor men jag föredrar när man har supersnygga skinnkängor och låter ett par varma ullsockor lura under ytan… Blir många strumpor att investera i i år hehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..