My charger brings all the boys to the yard

lalalaHallå kompisar! Idag ska vi pyssla iphoneladdare. Jag vet inte om det bara är vår familj, men här hemma är det Apple produkter huller om buller och man håller nästan aldrig koll på vems laddare som är vems. Därför är detta sätt att pimpa din laddare på hur bra som helst, hur många man än gör det på kommer dem aldrig att se likadana ut!

Nedanför kan ni se hur min laddare ser ut just nu. Jag gjorde den precis innan sommaren, så det håller ett bra tag!
IMG_6397
Du kommer att behöva:
Valfria nagellack som inte rinner trögt
En kopp fylld med vatten 
En laddare
En grillpinne, tandpetare eller vad som helst med en vass udd
Tejp! (som tyvärr inte kom med i bilden. Den sprang iväg med sina små tejphänder)

IMG_7385Vi börjar med den viktigaste delen, att tejpa för laddarhålet. Såvida du inte vill att din laddare ska vara svinsnygg men praktiskt taget oanvändbar är detta ett bra steg att vara noggrann på. Klipp till kanterna så att den passar kanterna.

IMG_7387

Tryck ner kanterna och se till så att den är helt sluten, inga luftbubblor får läcka in vatten! Ett tips är att inte trycka med naglarna, då tejpen lätt kan rivas av.

IMG_7393Nu kan du ta fram din kopp med vatten och dina nagellack. Droppa försiktigt ner en droppe nagellack i taget. Det kommer spridas runt i hela koppen och bilda ett tunt lager på vattenytan.

IMG_7405

Fortsätt droppa tills du känner att du är nöjd. Håll inte på för länge bara, då torkar färgen och det kan bli svårt att göra mönster då! Tänk också på att göra det så centrerat som möjligt, så även om den flyter iväg till kanten bör du hålla dig till mitten av partiet där nagellacket har spridits ut.

IMG_7411

När du är färdig med det tar du din grillpinne och ritar försiktigt mönster på ytan med den.

IMG_7415

Använd din fantasi, det kan se ut precis hur som helst!

IMG_7420

När ni är nöjda med erat mönster är det dags för laddardoppningen.

IMG_7425

För ner laddaren i vattnet med tejpsidan neråt. Hela mönstret kommer inte att fastna på, men det som blir över kan du bara ta bort med din grillpinne.

IMG_7429Och voila!

IMG_7430

Använd gärna koppen (tömd på vatten först förstås) till att torka laddaren, så slipper du lägga ner den på ett papper och förstöra allt. Tejpbiten som är kvar kan ni göra vad ni vill med, antingen skära ut så att laddarsladden får plast eller bara ta bort den helt.

poopiiiFärdigt! Nu är ni redo att rocka alla uttag i stan och förundra folk med era balla laddare.
Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..