PT Demi & PT Nicky

[videofyme id=”4236742″ width=”980″ height=”627″]
Glöm inte att titta i HD! (om det går)

Jag har ju skrivit tidigare att jag och Nicole ska vinna poängjakten (självsäkerhet är alltid bra) som elevkåren i vår skola anordnar. Och vad är poängjakten då? Jo, det är ett spel där vi (eleverna) ska skämma ut oss och på så sätt samla poäng. Den som har flest poäng (alltså jag och Nicole) kommer att få vinna en resa till en valfri stad i Europa. Tycker att vi skötte oss riktigt bra här, tio av tio poäng, eller vad säger ni?

Dagens visa ord från PT-Demi:
Med lycka, harmoni och en spänstig kropp kan du komma vart som helst i livet. Namaste.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..