MOCHI

ÄNTLIGEN! Alltså vilken känsla, efter att ha vandrat runt och åkt på alla möjliga hop on/off bussar hit och dit hittade vi till sist himmelriket. Hann äta hela sex stycken innan jag frågade mig själv ”Men Demi, är inte du laktosintolerant?”, och jo visst var jag det. Inte nog med det, utan var även en man som BLEV PÅKÖRD på väg hem så det tog väl circus sjuhundra år innan jag kunde lägga mig i hotellsängen och tycka synd om mig själv. Som tur var skadades han inte (tror jag), han stod upp och skrattade iallafall (adrenalinfrågetecken)

IMG_0983 IMG_0956 IMG_0958 IMG_0962 IMG_0963 IMG_0966 IMG_0967  IMG_0977 IMG_0979 IMG_0981

Åker du till LA rekommenderar jag att du åker hit OM du har biljetter till Hop on/off bussarna, annars är det ovärt iom att det inte finns så mycket annat att göra i närheten. Det ligger på 118 Japanese Village Plaza Mall. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..