White overall

 

IMG_9705 IMG_9730 IMG_9739 IMG_9752 IMG_9762 IMG_9767 IMG_9771  IMG_9788 IMG_9801 IMG_9799IMG_9780

Okej, så jag och min kompis Rosy var inne på H&M häromveckan och då såg jag dessa hängselbyxor/shorts(???) på barnavdelningen. På skämt tog jag en storlek och sa ”Får jag på mig den här och den sitter snyggt så köper jag den.” Ja, gissa vad? Ska absolut användas i sommar till lite brunare ben och varmare grader!

Dessutom passar den perfekt till mina svinsnygga skor från Adidas!! (SOM SKA MATCHAS MED DERAS NYA THE FARM KOLLEKTION CAPS BLIR SÅ EXALTERAD) (hej du kan kalla mig Adidas-tjejen) (blir inte sponsrad av Adidas) (men det vore jävligt fett) (eller blir jag det) (vem vet bloggvärlden är ju himla mystisk) (ni kan kalla mig parentes-tjejen istället) (okej nu räcker det hejdå).

Knit-One Teaspoon, Overall-H&M, Shoes-Adidas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..