Spaghetti aint got shit on me

Hallå kompisar! Idag ska vi pyssla klänningar, på ett lite annorlunda sätt. Jag slår vad om att du har två saker hemma som bara ligger och skräpar, och det är 1. Ett par trasiga iPhonehörlurar, och 2. En alldeles för stor t shirt som du mest sover i om ens det. Nu ska vi ta och göra något najs av dessa två!

lalala

dreeessIMG_7250

Du kommer att behöva:

iPhonehörlurar

En stor t shirt

Sax

En penna

Synål och tråd

IMG_7255

Börja med att vända tröjan ut och in, markera mitten och rita ett mönster du tycker är snyggt. Jag tycker att halvmåneformarna faller väldigt snyggt på kroppen, så jag ritade upp det!

IMG_7258

Klipp ut ditt mönster i båda tygen.

IMG_7259

Så att det ser ut såhär!

IMG_7261

Och nu till hörlurarna; ”fan vad konstigt” tänker du, men dessa har en speciell funktion jag lovar. Mät upp dom så att du har hälften hälften och klipp bort de andra bitarna. Du vill inte ha de små sladdarna!

IMG_7263 IMG_7265

Trä nålen igenom rakt igenom sladden och sy fast den på båda sidorna. Tänk på att sy på UTSIDAN av tyget då du har den ut och in.

IMG_7268

 

Sy ihop de två sladdarna så att du får en fram och baksida.

IMG_7270 IMG_7274

 

Och voila! Så, varför använder vi hörlurar? Jo, för att just det materialet som iPhonesladdar är gjorda av fastnar direkt på huden. Det är lite samma sak som en freebra, (men ja, jag antar även att om du svettas så är detta värdelöst precis som i en freebra. Man får försöka stay fresh i denna). Har suttit i klänningen hela dagen nu och min tutte har inte kikat fram en enda gång, vilket är helt fantastiskt för en sån här öppen klänning.

Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..