Sneak peek

 

IMG_9735

God dag kompisar! Här är en liten sneak peek på en outfit som kommer upp senare idag. Hoppas att er dag blir fantastisk. Det är trots allt tisdag! Glöm inte er tisdagscupcake, ert tisdagsbad, er tisdagsläsning eller vad ni nu gör för härligt på tisdagar. Jag gillar att starta dagen lika härligt som alltid (alltså att fylla den med hat och vrede för hur fan är man lycklig på morgonen vet ej), gå till skolan och komma hem för att äta min tisdagspannkaka. Eller, okej, så där ser typ alla mina dagar ut. Kan skriva tisdag med min sylt så kanske det räknas mer som en tisdagspannkaka. Ja, det låter bra : – ) (jag är inte alltid så här ironiskt pessimistisk jag lovar. jag är glad ibland. ibland.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..