Yum, my life is yum.

IMG_7175 IMG_7192HAHA så här kul kan vi ju låtsas att jag har det. Den nakna sanningen är att jag har åkt på en släng urinvägsinfektion. Aldrig i mitt liv har jag varit lika glad över hur lättdistraherad jag är. Kan sitta och spela mobilspel i en timme, försöka stå fritt på händer, rita arga små människor och ha ”den-som-skrattar-själv-åker-ut”-tävling med mig själv i spegeln, och glömma helt att det känns som att jag ska kissa på mig KONSTANT. Vad är detta bra för?? Hur sover man? Mmmmmmm nu ska jag skriva om något annat än kiss, bara ordet får min blåsa att hoppa till och bli som en fnittrig liten 12-årig pojke.

Ps. Visste ni att man måste kissa efter varje samlag?? Mycket viktigt!! Typ livstips. Jag gjorde uppenbarligen inte det. Nu vill jag typ försvinna från jordens yta när jag besöker toaletten. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..