Espadrilles and a knit

Är nyss hemkommen från min allra första studentmottagning någonsin. Var typ så nära på att gråta, mitt framför alla min bästa kompis familjemedlemmar??? Stod där och ba DU HAR BLIVIT SÅ STOOOR WÄÄÄÄÄÄÄ. Haha som tur var höll jag masken och tog ut mina glädjetårskänslor på all den goda mat som fanns istället.

IMG_7736 IMG_7760 IMG_7747 IMG_7750  IMG_7773

Nu vill jag helst lägga mig på rygg och andas. Känns som att jag måste göra ett lavemang om jag någonsin ska orka äta igen, ni vet den sortens mätta?? Nu ska jag ta tag i det allra allra sista jag har att göra kvar i skolan och sedan kolla på sex and the city tills solen går upp.

Dress-BikBok, espadrilles-River Island

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..